Ha veszélyeztetett terhesként ki írnának, akkor is kirúgnának, kirúghatnának próbaidő alatt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 11:04
12/16 vaszily katalin válasza:
az én dokim felirt veszéjesterhesnek.s 3munkanapon belül tápénzre mentem másfél év után igy volt egy darabig tápénzen.utána a gyes ,gyed gyás, stb.azt vegyen fel valaki papiron pár napig.s nem szakitodik meg.a folyamat.s utána menj munkanélkülinek ha nem tudsz elhejezkedni .majd a közbe fogad el a kiközvetitéseket.ha gyerek mellet tudod válalni.én meg vagyok löve mert nics szülöi segitsen.s majd jön a rát.28.0000.ha ök kihasználják a segéjt.én magyar is .honan.pont egy kisebségitöl szerzet info.pusz.
13/16 anonim válasza:
"Veszélyeztetett terhesként gondolom táppénzen van. Táppénz alatt is ki lehet rúgni valakit a próbaidő alatt? Ez nem kivétel véletlenül? Nem kukacoskodni akarok, csak a saját logikám alapján így védettnek kellene lennie."
Sajnos nem védett, páromat is így rúgták ki 2088-ban, és tudtommal azóta sem változott.
Próbaidő alatt a munkaviszonyt bármelyik fél indoklás nélkül, azonnali hatállyal felmondhatja. /nem szószerint idéztem, de ez a lényege a törvénynek/
14/16 anonim válasza:
„pont egy kisebségitöl szerzet info”
az eredeti helyesírás hű megőrzésével :)
15/16 anonim válasza:
"páromat is így rúgták ki 2088-ban"
Még csak 2011 van. Úgy látszik, kaptál még egy esélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!