Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg duci a babám? Ijedjek...

Tényleg duci a babám? Ijedjek meg, hogy na baba lesz?

Figyelt kérdés

Tegnap már írtam ki kérdést,hogy hogy fogyózzak,mert a doki szerint nagy a babám. 28 hetesen 1,3 kg. Szerinte,ha kicsit diétázok, a baba sem nő majd ennyire nagy ütemben.

Viszont volt,aki írta,hogy nem nagy. Most akkor nagy vagy nem? Kicsit félek,hogy nagy baba lesz!

Ha diétázom,akkor ő is lassabban hízik?

köszi

2011. okt. 4. 11:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Hát eddig sajnos 10 kg-ot. Viszont a terhességem előtt közvetlenül mivel letettem a cigit kb. 7-8 kg-ot. És még nincs itt a vége.

Nem arról van szó, kibírom én, hogy kevesebbet eszek, csak tudni akartam,hogy tényleg van-e befolyása a babára!:)

2011. okt. 4. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:

a gyerek úgyis elveszi ami neki kell, tehát sztem nem függ a baba mérete attól h Te mennyit eszel (persze ésszerű körülmények között). úgy vagyunk programozva h először az ő igényeik legyenek kielégítve, utána kerül sor a mamira.

és ne diétázz, azzal csak ártasz! nem azt mondom h told kilóra a szénhidrátot, hanem h egészségesen sok zöldség gyümi fehérje, ezek a test építőkövei. ha diétázol a szükséges anyagokat sem viszed be.

és egyáltalán nem "túlsúlyos" a babád, teljesen normális! és ezek a mérések csak becslések, amikor megszületik akkor akár fél kilós eltérés is lehet!

38+2 km

2011. okt. 4. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!