28 hetes vagyok, a múlt héten cukrot mutatott ki a védőnő a vizeletemben. Lehet hogy azért volt, mert egész délelőtt csak cukros gyümölcslét ittam?
a tesztcsík nagyon érzékeny, azonnal kimutatja, ha cukor van jelen. ne ijedj meg, valószínű a sok cukros üdítő miatt van. a tesztcsík azt is kimutathatja, hogy ha egy teát megiszol cukrosan. azért menj el hozzá, és javaslom, hogy reggeli első középsugaras vizeletmintát vigyél be neki, mert az a leghitelesebb.
üdv. 30 hetes kismami
Hello!
Ne ijedj meg, de minden esetre biztos hogy nem jó hogy a vizeletben cukor van. Ez valamit jelent. További vizsgálatokra van szükség, addig is diétázz. Ne egyél sok cukros, édes dolgot és kevesebb szénhidrát!
Boldog babavárást!
Szia!
Ne aggódj,ha a vizeletedben találnak cukrot vagy acetont.Az aceton akkor jelentkezik,ha kevés étel jutott a szervezetedbe-ez az éhezési aceton.Azért irom,tudom nem kérdezted,hogy ezt is tudd!A cukor pedig természetesen előfordulhat,de amig a vércukrod normális határokon belül van ez nem probléma.Igyál több folyadékot és el fog tűnni!Jó egészséget!Majd a terheléses vizsgálat eredményét ird meg!Ha tanácsot szeretnél,irj priviben,szivesen válaszolok.
Egy inzulinos anyuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!