Milyen méretű zokni kell egy újszülött lábacskájára? Mi a legkisebb méret?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 09:42
1/5 anonim válasza:
0-0, Újszülött. Amik nekem voltak nem voltak számozva, csak így.
2/5 anonim válasza:
Van kimondott újszülött zokni. A brendonban tudsz venni. Arra viszont, hogy 0-s vagy 1-es jelölésű, arra már nem emlékszem pontosan. De újszülött korban inkább tipegőt illetve rugdalózót szoktak használni, pont azért, mert akkor nem kell zokni.
Jó babavárást ill. babázást!
3/5 anonim válasza:
mi vettünk 0-at ujszülöttnek az nagy,a 0-0 az ujszülött méret.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) Mi olyan zoknikat láttunk, hogy 15-től volt a számozás, erről a méretezésről tudtok vmit?
2009. ápr. 28. 10:45
5/5 anonim válasza:
Szia szerintem a 15 méret az lehet az újszülőtt méret,én is vettem újszülőtt zoknikat mielőtt megszületett volna a kisbabánk mondanom se kell eleve kicsi volt az újszülőtt zokni,7 centis lábakkal született,6 hónaposan már 10 centis lábai voltak.A ruhákkal is így játtunk vettem egy csomó 56-os méretű ruhát 1-2 hétig tudtam csak ráadni.Végig azt mondták az ultrahangon kicsi lesz a gyerek éppen hogy csak eléri a 3500 gr-ot,mikor meg megszületett 4350 gr-ot mértek(akkor meg azt mondták milyen nagy ez a gyerek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!