Milyen méretű zoknit vegyek újszülött babának? Olyat nem látok hogy o-ás méret
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 12:56
1/3 anonim válasza:
Van olyan, hogy 00 méret, bababoltban keresd, nekem is ott sikerült vennem. A kislányom most 4700 g körül van és igazából még most jó rá. Egyik ismerősőm azt mondja, hogy a kínai boltokban lehet egész picikéket is venni.
2/3 anonim válasza:
Mi nullásat vettünk, Tescoban. Odatettem az unokaöcsém lábához, aki 1 hónapos és 4 kiló, és nagy rá...szóval most én is keresek 00-ás méretet. Bababoltban már én is láttam ilyet.
3/3 anonim válasza:
Párom mondta egyik nap a zoknit, mire arra jöttem rá hogy szerintem újszülöttnek nem is kell.
szinte csak rugiba rakod bele, ha meg kell alá akkor harisnya kell rá, igaz mi szeptemberre várjuk, szóval télre tuti nem kell zokni, az vagy lejön a lábaról vagy szorítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!