Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetesen kb.1 hete nem érzek...

9 hetesen kb.1 hete nem érzek mensiszerű fájdalmat. Miért?

Figyelt kérdés
Itt csak azt olvasom, hogy baj e a hasszurka, mensi szerű fájdalom, és persze tudom, hogy amíg nincs görcs meg vérzés nem baj. De nekem mostanában egyáltalán nincsen ilyen jellegű kellemetlenség. 1 hét múlva megyek dokihoz. Ez is normális? Egyéb tünetek: émelygés, mellfeszülés is van, de ez sem olyan intenzív, mint pl. 1-2 hete.
2009. ápr. 28. 06:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze hogy normális, ne aggódj, nekem kb 6-7. hétig tartott a menzis érzés aztán elmúlt. Néha 1-1 napra visszajött, majd később néha volt/van hasszurka. Ne aggódj! Minden rendben! :)

Sok boldogságot!

2009. ápr. 28. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálam is hasonló a helyzet. Eddig elég gyakran fájdogált a pocim, nem görcsöltem, csak inkább úgy erősen éreztem. Kb. 1 hete már alig-alig érzem, a mellfeszülésem sem olyan intenzív már, pedig eddig nagyon fájt. Én 9 hetesen tegnap voltam dokinál, de megnyugodtam, minden rendben, dobog a pici szíve továbbra is. Szerintem te se aggódj, ha tényleg nem görcsölsz komolyabban és nem is vérzel.

Boldog babavárást! :)

2009. ápr. 28. 09:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megnyugattatok! Lehet, hogy a hangulatváltozásaimtól is függ, hogy mikor mennyire idegeskedem ezek miatt. Ma jókedvem van, de tegnap...

Köszi mégegyszer!

2009. ápr. 28. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!