Cukor terheléses vizsgálatra mit vihetek magammal enni, hogy kibirjam azt a 2 orát?
Addig, amíg le nem veszik a 2 órás vért, addig semmit nem ehetsz, max vizet ihatsz, de azt is csak kis mennyiségben, kérdezd majd meg a laborost.
De nem leszel éhes, mert a tömény cukor, amit megiszol, eltelít.
Pont az a vizsgálat lényege, hogye evés nélkül hogy reagál a szervezeted.
Tehát este 18 kor ehetsz utoljára, utána semmi egész addig, amíg le nem veszik a 2 órás vért, de utána bármit ehetsz ihatsz.
Szia!
Nem tudom,hol csinálták az előttem válaszoló vizsgálatát,de nem lehet inni sem korlátlan mennyiségben.Akkor már nem lesz pontos az eredményed.Amikor leveszik a vért,és megiszod a lötyit,utána a 2 órában,amíg le nem veszik újra a vért nem lehet sem enni,sem inni sem wc-re menni.
Így lesz pontos az eredményed.
Üdv
A 4. válaszolónak teljesen igaza van, annyi kritérium, hogy max egy pohár víz a két óra alatt.
Nagyon jól írta, és az első válaszoló is, aki azt írta, h nem leszel éhes!!! :) Az égnek lövik a cukrod, ne akarj enni utána rögtön!
Enni szerintem tuti nem lesz kedved azok után hogy ha azt megiszod!
Üzenem mindenkinek hogy Pécsen a központi laborban dolgoztam és általában én adtam a kismamáknak ezt a cukros vizet. Nálunk sem enni sem inni nem lehet még 1 korty vizet sem.
Be kell tartani a 2 dl víz 75 gramm glukózt. Mert más eredményt adhat a több víz is.
Üdv: 22 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!