21 hetes vagyok. Nemsokára kell mennem a laborba terheléses vércukor vizsgálatra, az van az eseménynaptárba írva, hogy 24-26. héten. Az hogy zajlik, kell vinni vmit? Hányadik héten kell menni? Mindegy?
Ugyanerre az időszakra, van még egy vérvétel.
Anti D titer, ha RH neg.
Ide csak akkor kell menni, ha RH neg. a vércsoportom?
Szia!Én Makóra járok,itt a 24. héten van cukorterhelés,és csak a gyógyszertárban előzetesen megvett cukrot kellett vinni.Persze,ha vittem volna citromot,akkor egy kicsit rakhattam volna bele,nekem ez elmaradt,de így is kibírható volt! :)
Mikor ez volt akkor nekem csináltak egyúttal ellenanyagszűrést is!0 RH - a vércsoportom.
Felénk nem kell semmit vinni.A cukros lötyit ott adták, nem nekem kellet megvenni.
Veresegyház Misszió
szeged:
cukrot elözönap megvesze dolyan mint a porcukor de amugy szölöcukor. 2,5 deci vizben feloldani és 2 citromot belecsavarni.
exxtra rossz, és aztán feszült leszel és ideig és .. éjjel majd alig birsz aludni.
én orditottam aznap mindenkivel a semmiért, pedig halkszavu csendes vissza huzódó ember vagyok.
az a napom szörnyü volt és ráadásul 20 percenként sirogörcseim voltak h szedje ki belöllem a párom ezt a szart mert felrobbanok az ideigtől.
sajnáltam h nem figyelmeztettek elörre h ezlesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!