Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hízékonyabbak vagyunk a 30....

Hízékonyabbak vagyunk a 30. hét után?

Figyelt kérdés

Most vagyok a 30. héten és 12 kg-ot híztam. Mindenki azzal riogat, hogy most jön még a java, tehát a dupláját fogom felszedni a szülésig. Ki hogy volt ezzel? És a szülést követően mennyi ment le róla ?

Ui.: sajnos vizesedek is

2009. ápr. 27. 15:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Remélem,hogy nem igy lesz,mert 7 kg-ot szedtem fel eddig:)De én is hallottam már:(
2009. ápr. 27. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:

A 27. héttől jönnek jobban a kilók, mert akkor hízik a Pici is.

Nekem diétáznom kell, 4 kiló jött rám 1 hónap alatt. :(

Igaz én hajlamos is vagyok rá sajnos.

2009. ápr. 27. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom más, hogy volt ezzel, csak saját tapasztalatot tudok írni. Én 12. hétig csak fogytam (az egyébként se nagy súlyomból), kb 24 hetesen volt már rajtam 1-2 kg plussz, aztán egy hónap alatt még jött 3-4 kg. Utána viszont nagyon megindultak a kgk. Terhesség végére volt rajtam kb 26 kg. Viszont szülés után nekem nagyon gyorsan visszament, kb 2-3 hét kellett és visszafogytam a régi ruháimba.
2009. ápr. 27. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:
A szakkönyvek pont az ellenkezőjét írják ( és saját tapasztalatom is ez ) A terhesség alatt felszedett kilóknak kb 60-70 %-a a második trimeszterben jön fel általában, én pl az utolsó két hónapban ( annak ellenére, hogy a baba akkor nőtt legtöbbet! ) mindösszesen 2 kg-ot híztam. Az utolsó 1-2 hónapban sok bevitt energia "megy el" a baba idegrendszerének fejlődésére is.
2009. ápr. 27. 15:43
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 30-ig 10-et, onnan 36-ig másfelet híztam csak.

Éppen hogy csökkent az étvágyam, a gyomrom befogadóképessége is. Úgy kell figyelmeztetni magamat hogy illene enni valamit.

Hátha Te is így jársz :)

2009. ápr. 27. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:

én a 27.hétig hiztam 10-et azóta semmit ,igaz diétázom de nem túl szigorúan.az előzző terhességemnél viszont 25 kg-ot hiztam abból kb 12-őt a 30.hét után.:)

üdv

30 hetes km

2009. ápr. 27. 15:51
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is észre vettem , hogy nem tudok annyit enni mint régen. Remélem nem "szállok el "a kilókkal.
2009. ápr. 27. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Minden nő másfajta.Én most várom a 3. babómat és mindhárom terhességem alatt a középső trimeszterben szedtem fel a kg.ok javát. Olyannyira, hogy a 6 hónapban már voltak, akik azt kérdezték, hogy hány napom van még hátra.Most pl a 36.héten járok, 18kg az összz plussz és még olyannyira fent van a kisasszony, hogy nincs étvágyam, úgy nyomja a gyomrom fölfelé.De az első fiammal pl. 30kg-ot híztam.Aztán lement 12 szülés után, a többit meg ledobtam a szoptatás után.
2009. ápr. 27. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:
30.-dik hétig 4 kg híztam de én azt érzem,hogy megjött az étvagyam.Viszont sokat ha akarnék se tudnék enni mert a baba nyomja felfelé a gyorot.Remélem nem hízok olyan sokat így is nagy a pocakom:). Nagyon boldog babavárást kívánok neked.
2009. ápr. 27. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!