Elevit, Gravida vagy Pregnavit?
Az lényegtelen hogy magyar termék magyar nőkhöz kifejlesztve, ha kihányja az ember! én így voltam, direkt ezért tértem volna át az Elevitről, a Gravidára, mert az RÁNK lett kifejlesztve. 10ből 9x én is kihánytam, 10. alkalommal csak egy órán keresztül volt hányingerem! mindezt úgy, hogy sosem volt bajom semmilyen orvossággal azelőtt! Így visszatértem az Elevitre, majd mikor elfogyott kipróbáltam a HippNatalt is. Mind a kettővel meg voltam elégedve. és még jó hogy nem a 100 vagy 90 darabos vagy hányas kiszerelésű Gravidát vettem, mert a 30 szemesből is 20 még itt van a dobozában.... :)
A fontos, hogy előbb tapasztald ki, neked melyik a jobb, (én még a Femibiont is ajánlanám, de azt nem próbáltam, mert kicsit drágább, de először nekem azt javasolták, hogy nagyon jó!)
Szóval a lényeg látod, ahány féle van annyi félére esküsznek az emberek, mert szervezet függő, kinek mi jön be.
MINDENKÉPP ELŐSZÖR KISCSOMAGOST VEGYÉL!!!! :D
15.50 vagyok.
aki az először "kiscsomagosra" voksoltam.
ezt nézd át, árban elevit és gravida párszáz forint (max 200 a 30db-osnál) femibion drágább, ez az általad ismert 3. félét nem ismerem sajnos.
És honnan tudjam mikor mire van szükségem? :D
Ezért kell komplex vitaminokat szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!