Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21-22 hetes kismamák hogy...

21-22 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem elsö trimeszterben semmi bajom nem volt,de most már egyre rosszabbul viselem a dolgokat van mással is ez igy?
2009. ápr. 27. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én 23 hetes vagyok. Vannak jobb és rosszabb napjaim is. Az első 3 hónapban, én nagyon sokat hánytam,és aludtam, most viszont aktívabb lettem mint valaha:)

Igaz az utóbbi időben voltak panaszaim (hasszurkálás,keményedés,székrekedés,kedvetlenség,sírás), de tudom, hogy ez mind a terhesség velejárója:) A dokim azt mondta lassítsak,és táppénzre is kiírt,egy hete vagyok itthon. Elég uncsi, mert nem vagyok az a pihenős fajta,de muszály mert kórház lesz a vége ha nem múlnak a panaszaim!

Te hogy érzed magad?

2009. ápr. 27. 14:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Én az első 3 hónapban teljesen tünetmentes voltam (székrekedés előfordult). Amióta mozog a pici azóta vagyok gyenge fáradékony hisztis sírós de ezek tuti a hormonoktól vannak. Nekem sajnos nem volt munkám a terhesség elején sem. De most biztos nem tudnék így dolgozni örülök ha ülhetek v fekhetek. További szép baba várást :)
2009. ápr. 27. 14:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok.Az orvos pihenést javasolt, mivel kinyílt a külső méhszájam.Ezen egy kicsit elkenődtem, remélem nem lesz ebből semmi baj.Így hát egész nap fekszem szinte.Így majd jönnek a kilók is, eddig csak 3.5 jött fel.Már az agyamra megy ez a szél.Minden jót.
2009. ápr. 27. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, én 21 hetes vagyok,pihenésre ítéltetve. Egyébként tele vagyok energiával, és ezért is esik nehezemre ez a sok fekvés, főleg az oldalamon kell. Emiatt már minden csontomat érzem, azt is amiről eddig nem is tudtam. Bár a méhszájam nem nyílt ki, lehet, hogy a doki túl óvatos, de azért igyekszem mindent betartani. Azért néha el-el mosogatok vagy kiteregetek, persze csak lassan és sok pihit közbeiktatva. Ja és főzöcskézek is néhanap. Ez van. Bízom benne, hogy nem lesz rosszabb az eredményem. Van egy 9 éves kisfiam is. Szóval nem egyszerű, de szerdán többet fogok remélem tudni,mert akkor megyek dokibához.

Az első 3 hónapban minden volt ami lehet (hányás, farkaséhség, fáradékonyság stb...) Most inkább az alvási póz eltalálása nehezebb, meg az állandó aggódás miatt vagyok néha kiakadva.

üdv és minden jót kívánok!

2009. ápr. 27. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!