Kismamik ti mennyit híztatok? Én most tartok a 26. hétnél,65 kilóval kezdtem,164 centi vagyok. Most tartok ott, hogy ruhában vagyok 73,5 kiló, ruha nélkül 72 kiló. Vajon sok ez? Nem nagyon látszik, sokat sem eszem. Jöhet még fel sok?
Köszi a válaszokat, megpróbálok nem sokat aggódni ezen, mert hát a baba a fontosabb nem az az elsődleges, én hogy nézek ki.
De én is szeretnék egészséges maradni, és minél előbb visszanyerni a régi alakom...:)
Szia! Ne izgulj ezen, még majdnem mégegyszer ennyit hízhatsz és az is normális lesz. 11-13 kg teljesen egészséges.
Én valami fura ok miatt a ne átlagos kategóriába tartozok. Kb úgy kezdtem a terhességet, mint Te (168 cm 63,5 kg). Az elején fogytam, pedig csak néhányszor hánytam, majd a 26 héten 65,5 kg voltam. A terhesség végére 5 és fél kg volt rajtam, pedig ettem rendesen, sohasem figyeltem oda a súlyomra. Akkor és azt ettem, ami jól esett. Most 9 hónappal a szülés után a kiindulási súlyom alatt vagyok 6 kg-val. Magam sem tudom hogy csinálom, de fogyok. Szoptatok!!! Ez besegít.
Én a ritka esetek közé tartozok, de azért írtam le, mert ez ellen sem lehet ( nem tudtam) tenni, meg az ellen sem, ha valakire röpködnek fel a kilók. Ebbe a genetika nagy szerepet játszik. Odafigyelni ugyan lehet, de neked még nincs arra szükséged, egyél bátran egészségesen, és ne aggódj a kilók miatt, nem lesz gond. Ha sok lesz majd úgyis lemegy szülés után.
Boldog babavárást!
A 25. hétben tartok, 52,5 kilóval kezdtem és 63 kg vagyok.
Ez van.
Volt egy pár hetes megbetegedésem, amikor feküdnöm kellett és csak feküdtem meg ettem, akkor jött fel rengeteg!
+6-7 kilónál tartok, 36. héten.
Szinte csak a hasam nőtt meg, az sem annyira látványosan (van, aki el sem hiszi, hogy nemsokára szülök). Az eddigi nadrágjaim jók rám, a felsők is, csak kicsit feszesebbek pociban.
Köszönök minden választ!
Megpróbálok minél egészségesebben enni, de azért ha valamit kívánok, nem vonom meg magamtól!
Majd lemegy, remélem:)
Nekem sem valami nagy a pocim, nem is nagyon hordok még kismama ruhát, a régiek közül is majdnem mind jó még!
Boldog babavárást mindenkinek!
Szia!
Én a 16. hétig fogytam a folyamatos hányás miatt, a 21.-ig stagnált a súlyom,aztán hirtelen, kb. 2 hét alatt visszanyertem az induló súlyomat.(45 kg) Majd a szülésig feljött kb. 6 kiló, az is leginkább az utolsó 3 héten.
Szépen hangzik, hogy így 51 kilóval mentem szülni (165 centi vagyok), de nem kívánom senkinek, hogy ilyen áron maradjon "karcsú" kismama, annyit szenvedtem ... A szülés napjáig megmaradt a hányingerem, és a szülés után még 3x hánytam "búcsúzóul" ...
Jó babázást, sok boldogságot!
Szia!
Ne ezen aggódj, de persze figyelj azért oda amennyire tudsz az étkezésekre. Én is megeszem amit megkívánok, most a füstölt szalonna hagymával a favorit, egész nap tudnám enni. Édességet szerencsére egyáltalán nem fogyasztok, amúgy sem vagyok édesszájú, de egy jó kis sajtos croissant mindennap meg tudok enni.
Most vagyok 24 hetes és 3,5 kg-nál tartok. A kisfiammal már ilyenkor bőven megvolt a 6 kg plusz, de a végét vele is 11 kg-mal zártam. Remélem nem szalad el velem a ló, mondjuk a karácsonytól előre félek, mert imádom a töltött káposztát, a libasültet stb. :-)
Boldog babavárást!
első babával én 11kg-ot, másodikkal 12kg-ot híztam. 3.kal most vagyok 20hetes, és eddig fél kg-ot híztam. Az első kettővel ilyenkor már 3-4kg-nál tartottam.
nem tudom most mit csinálok másképp, mint a két nagynál??
De ettől- mint ahogy mások is írták- és mondják is, még hízhatok akár 15kg-ot is a végére!!! :)
Boldog babavárást mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!