Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik ti mennyit híztatok?...

Kismamik ti mennyit híztatok? Én most tartok a 26. hétnél,65 kilóval kezdtem,164 centi vagyok. Most tartok ott, hogy ruhában vagyok 73,5 kiló, ruha nélkül 72 kiló. Vajon sok ez? Nem nagyon látszik, sokat sem eszem. Jöhet még fel sok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 17:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, megpróbálok nem sokat aggódni ezen, mert hát a baba a fontosabb nem az az elsődleges, én hogy nézek ki.

De én is szeretnék egészséges maradni, és minél előbb visszanyerni a régi alakom...:)

2011. szept. 28. 20:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Szia! Ne izgulj ezen, még majdnem mégegyszer ennyit hízhatsz és az is normális lesz. 11-13 kg teljesen egészséges.

Én valami fura ok miatt a ne átlagos kategóriába tartozok. Kb úgy kezdtem a terhességet, mint Te (168 cm 63,5 kg). Az elején fogytam, pedig csak néhányszor hánytam, majd a 26 héten 65,5 kg voltam. A terhesség végére 5 és fél kg volt rajtam, pedig ettem rendesen, sohasem figyeltem oda a súlyomra. Akkor és azt ettem, ami jól esett. Most 9 hónappal a szülés után a kiindulási súlyom alatt vagyok 6 kg-val. Magam sem tudom hogy csinálom, de fogyok. Szoptatok!!! Ez besegít.

Én a ritka esetek közé tartozok, de azért írtam le, mert ez ellen sem lehet ( nem tudtam) tenni, meg az ellen sem, ha valakire röpködnek fel a kilók. Ebbe a genetika nagy szerepet játszik. Odafigyelni ugyan lehet, de neked még nincs arra szükséged, egyél bátran egészségesen, és ne aggódj a kilók miatt, nem lesz gond. Ha sok lesz majd úgyis lemegy szülés után.

Boldog babavárást!

2011. szept. 28. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:

A 25. hétben tartok, 52,5 kilóval kezdtem és 63 kg vagyok.

Ez van.

Volt egy pár hetes megbetegedésem, amikor feküdnöm kellett és csak feküdtem meg ettem, akkor jött fel rengeteg!

2011. szept. 29. 08:31
 14/19 anonim ***** válasza:

+6-7 kilónál tartok, 36. héten.

Szinte csak a hasam nőtt meg, az sem annyira látványosan (van, aki el sem hiszi, hogy nemsokára szülök). Az eddigi nadrágjaim jók rám, a felsők is, csak kicsit feszesebbek pociban.

2011. szept. 29. 09:32
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ!

Megpróbálok minél egészségesebben enni, de azért ha valamit kívánok, nem vonom meg magamtól!

Majd lemegy, remélem:)

Nekem sem valami nagy a pocim, nem is nagyon hordok még kismama ruhát, a régiek közül is majdnem mind jó még!

Boldog babavárást mindenkinek!

2011. szept. 29. 11:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 16. hétig fogytam a folyamatos hányás miatt, a 21.-ig stagnált a súlyom,aztán hirtelen, kb. 2 hét alatt visszanyertem az induló súlyomat.(45 kg) Majd a szülésig feljött kb. 6 kiló, az is leginkább az utolsó 3 héten.

Szépen hangzik, hogy így 51 kilóval mentem szülni (165 centi vagyok), de nem kívánom senkinek, hogy ilyen áron maradjon "karcsú" kismama, annyit szenvedtem ... A szülés napjáig megmaradt a hányingerem, és a szülés után még 3x hánytam "búcsúzóul" ...

Jó babázást, sok boldogságot!

2011. szept. 29. 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne ezen aggódj, de persze figyelj azért oda amennyire tudsz az étkezésekre. Én is megeszem amit megkívánok, most a füstölt szalonna hagymával a favorit, egész nap tudnám enni. Édességet szerencsére egyáltalán nem fogyasztok, amúgy sem vagyok édesszájú, de egy jó kis sajtos croissant mindennap meg tudok enni.

Most vagyok 24 hetes és 3,5 kg-nál tartok. A kisfiammal már ilyenkor bőven megvolt a 6 kg plusz, de a végét vele is 11 kg-mal zártam. Remélem nem szalad el velem a ló, mondjuk a karácsonytól előre félek, mert imádom a töltött káposztát, a libasültet stb. :-)

Boldog babavárást!

2011. szept. 29. 11:36
 18/19 anonim ***** válasza:

első babával én 11kg-ot, másodikkal 12kg-ot híztam. 3.kal most vagyok 20hetes, és eddig fél kg-ot híztam. Az első kettővel ilyenkor már 3-4kg-nál tartottam.

nem tudom most mit csinálok másképp, mint a két nagynál??

De ettől- mint ahogy mások is írták- és mondják is, még hízhatok akár 15kg-ot is a végére!!! :)

Boldog babavárást mindenkinek!!

2011. szept. 29. 15:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Én sem nagyon tudom mitől függ ez a hízás dolog. Van hogy sokat eszem, mégis stagnál a mérleg, van hogy alig, és 2 kilóval többet mutat...
2011. szept. 30. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!