Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A joslo fajas is nagyon faj?

A joslo fajas is nagyon faj?

Figyelt kérdés

37+3 km, eleg eros fajasaim vannak, rendszeres, de nem teljesen szabalyos idokozonkent. mar alltam a zuhanyban 15 percet, nem multak el, nem is erosodott. hogy tudom elkuloniteni???

mar szultem egyet(elfolyt a amagzatviz akkor, nem igy indult), tudom milyen ha faj.

2011. szept. 28. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem rendszeres, de nem is múlik zuhany hatására, akkor ebből még bármi lehet. Próbálj meg ledőlni picit, felpolcolt lábbal, és figyeld az órát, ha rendszereződnek és sűrűsödnek, akkor irány a kórház!

Könnyű szülést, egészséges kisbabát!

2011. szept. 28. 16:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, mondtam a szülésznőnek, nem tudom, bemenjek-e kórházba (telefonon), mert 4-5 percenként fájásaim vannak, de zuhanyzásra semmi nem történik. Nekem azok nem voltak olyan vészesek.

Végül bementünk reggel, délután 2-re meglett a fiam. :)

2011. szept. 28. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!