Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől lehet látni...

Hányadik héttől lehet látni ahogy rugdos a baba?

Figyelt kérdés

Sajnos még nem látjuk sőt kívülről nem is érezni:(

24 hetes km

2009. ápr. 27. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Én még csak a 17. hétben vagyok, de a barátnőm is terhes neki a 26.-27. héttől lehetett látni!
2009. ápr. 27. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Testalkattól is függ...

Nálunk a 17- héten már el lehetett kapni napi 1-2 nagy rúgást- dudorodást.

Van aki meg a 24. héten érzi egyáltalán először....

Türelem, fog még hullámzani a hasad :)

2009. ápr. 27. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az első nagy rúgása a 18 héten volt, akkor már olyat rúgott, hogy a férjem is érezte, kívülről pedig olyan 22 héttől lehet látni, ha háton fekszem hullámzik a pocak, én elég vékony testalkatú voltam, nem tudom sokan azt mondják ez függ a testalkattól a méhlepény tapadásától és a baba helyezkedésétől, légy türelmes és biztos hamarosan fog hullámozni a pocakod,

Boldog babavárást,

25 hetes kismama:)

2009. ápr. 27. 10:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát igen....van rajtam felesleg jócskán:(
2009. ápr. 27. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem nincs felesleg a hasamon, talán emiatt lehet látni, hogy rugdos a manó. 17 hetesen látszott először 1-2 jól irányzott rúgás, a párom is észrevette. Ha háton fekszem szépen látszik aktívabb pillanataiban ahogy "dolgozik odabenn".

Szerintem a méhlepény tapadásával ez nincs összefüggésben. Nekem elől tapad és ettől függetlenül jóval korábban elkezdtem érezni a picit, mint ahogy általában szokták.

Türelem! Biztos nem sokára neked is fog. Jól megerősödik, aztán majd könyörögsz neki, hogy ne rúgja ki a hasadadt!

2009. ápr. 27. 19:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ma éltem át először. Most léptem a 22. hétbe. A kolleganőm ledöbbent! :-)))
2009. ápr. 27. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!