Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azt hiszem most szakitottunk...

Azt hiszem most szakitottunk a gyerekem apjával! Hogy nyugodjak le? Nem akarom hogy baja legyen a Bébinek!

Figyelt kérdés
Segitsetek!
2009. ápr. 26. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Azt hiszed vagy bizti? Remélem nem komoly és csak vita!!! Nyugika jó?? Pihenj le és próbálj aludni!!
2009. ápr. 26. 20:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg!!!! Pihenj, igyál egy teát, és ne idegeskedj!!!
2009. ápr. 26. 21:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Probalj meg nem egyedul maradni most otthon! Menjel el szuleidhez, testveredhez, baratnodhoz, vagy valakit hivjal at magadhoz, es beszeld ki magadbol amit ki kell!

Ne maradjal egyedul, menjel at valakihez amig megnyugszol!

2009. ápr. 26. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha jól értem, még nem biztos a szakítás. Beszéljétek meg!!!

A hugom is szakított a párjával ( május végére van kíírva)már a terhesség elején. Egyedül csinálja végig a terhességet:( van egy 3 éves kisfia is.

A hugom nehezen viselte, sokat sírt, idegeskedett.Próbáltam mellette lenni, segíteni neki, de így is nehezen dolgozza fel:( A volt párja semmiben nem segít neki ( igaz akkor sem csinált semmit, mikor együtt laktak)

Mindenképp beszéljétek meg a helyzetet!

Próbálj a babára gondolni, és mosolyogni!!!:)

Minden jót! Vigyázz magatokra:)

2009. ápr. 26. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes terhes vagy? Mi a gond köztetek? Figyelj, nem megbántani akarlak, de nem csak Te reagálod túl? Azért kérdem, mert ilyenkor tombolnak a hormonok, amikor terhes voltam én is sokszor hittem azt egy-egy vita után, hogy kész, vége a kapcsolatomnak, de most már belátom, csak én reagáltam túl dolgokat. Remélem nálatok is csak erről van szó, és nincs semmi komoly!
2009. ápr. 26. 21:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Végleg szakítottatok vagy csak átmeneti ez?nyugodj meg mert rád jöhet a szülési fájdalom és igaz nem tudom hány hetes terhes vagy.Menj valaki ismerőshöz,szülők stb,,semmiképp ne legyél egyedül...Babádra gondolj,hogy meg kell őt szülnöd és ez éltessen.Nem tudod vele megbeszélni?

Ha gondolod írj privit!

4 hós fiú anyukája

2009. ápr. 26. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Nem ítélkezni szeretnék , de megvan a véleményem az olyan pasikról akik terhesség alatt akarnak lelécelni ):

Ennek ellenére próbálj vele valahogy beszélni ; lehet hogy félreértettétek egymást vagy túl hirtelen haragú.

Ha szeret Téged , bármin is kaptatok össze , neki kéne békejobbot nyújtania és visszakúsznia a küszöb alatt.

A babádra nagyon figyelj , ha esetleg "link" lenne a gyereked apja ; attól szeresd őt nagyon és kérj segítséget szüleidtől, rokonaidtól a Hogyan továbbhoz?

1 kismami

2009. ápr. 26. 21:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem reagáltam túl. Már régebbóta mennek a viták. Teljesen ugy viselkedik,mintha ö lenne a legfontosabb,csak magára gondol. Pedig örült a babának,nem értem miért csinálja ezt. Lehet jobb lesz külön. Amugy 28 hetesek vagyunk. Nem tudunk aludni,olyan érdekes,még sosem volt ilyen,hogy éjjel mocorogjon a picim,de most abba sem akarja hagyni,érzi hogy nincs itt az apja...hülye egy élet ez. :(
2009. ápr. 27. 02:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj tényleg nyugodj meg! Velem is épp ez volt,de én nagyon makacs vagyok,és azt az ellvet vallom,hogy "le is út, fel is út,viszlát!"

most vagy a 34hétben és már 1-1,5hónapja nem beszéltünk meg semmi.Ha meg nem érdekli a fia,akkor minek menjek utána.

Jó nekem is hiányzik éjjelente,de napközben eljárkálok mindenfelé és akkor nem gondolok rá. Próbáld te is ezt tenni.

2009. ápr. 27. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:
* vagyok
2009. ápr. 27. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!