Mit tennétek a helyemben? Hogy nyugodjak meg?
Sziasztok.
Egy elkeseredett 14 hetes kismami vagyok.Már 2 napja csak sírok,és egyszerűen nem tudok megnyugodni.Sajnos a férjemnek 3 hónapja megszűnt a munkahelye,én pedig már 2 éve nem tudok elhelyezkedni sehol...bár nem volt rá szükség,mert a párom nagyon jól keresett.Most viszont csőstől jön a baj...nem tudjuk fizetni sem a hitelt sem a rezsit...azzal fenyegetnek,hogy elveszik a házunkat:(Segítségünk abszolút nincs...ételre is már csak alig jut.A párom teljesen ki van idegileg és én is.Remény az van,hogy újra visszamehet dolgozni,de az még hónapok múlva lesz...addig tuti elárverezik a tetőt a fejünk felől..vagy éhenhalunk.Hogy húzhatnánk ki addig?Próbálok pozitívan gondolkodni,de borzasztóan félek,és féltem a babánkat.Nincs valami jó ötletetek,hogy hogyan jöhetnénk ki ebből a helyzetből?Kérlek adjatok tanácsot,hogy nyugodjak meg...ugy e a babámnak nem lesz baja??
Köszönöm a választ.A bank sajnos csak fenyegetőzni tud,és mindenáron fel akarja bontani a szerződést.A helyi önkormányzaton,meg szinte képen röhögtek,hogy mit akarok én...!Nem tudnak semmilyen segélyt adni és pont!Szinte még mi kértünk elnézést,hogy ezt szóba mertük hozni.Egyszerűen borzasztó világot élünk...és ha eszembejut a kisbabám,akire már 3 éve várunk,egyszerűen elkezdek sírni,hogy mi lesz így vele?Nézelődtem a neten itthoni munka után,de semmi hihetőt nem találtam,pedig ha másra nem is,de ételre,meg vitaminokra jó lett volna.
Valaki esetleg nem tud valami ilyen munkáról?
Valami tévéhíradót nem tudsz megkeresni? Ha valakinek sikerül bekerülnie, akkor rendszerint azonnal elkezd ömleni a segítség.
A másik, hogy a rezsi miatt kérhetnétek védett státuszt a szolgáltatóktól.
A babádnak nem élesz semmi baja, ettől ne félj.
Internetre hogyan futja az éhenhalás szélén?
Bocsi,de nem hagyhattam ki:)
Nyugodj meg és nem lesz semmi baja a babának!
Akár el is adhatjátok a házat és költözhettek olcsóbb lakásba.
Akár külföldön is próbálkozhatna a férjed, addig ameddig nem rendeződik a munkahely kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!