Milyen szokások vannak amikor várandós egy Nő?
ezek babonák.
a hajfestésről bebizonyosodott hogy közel nem olyan káros mint sokan gondolják.
mindenkinek egyéni. ruhát sokszor azért nem vesznek mert v. nem tudják milyen nemü lesz a csöppség v. amig meg nem születik nem akarják biztosra venni hogy ha v.mi történik ott álljon a sok pici ruha .
körmöt festeni se árt szv. lehet majdnem úgy élni mint terhesség elött .
ami a babona része arra a google-on rá tudsz keresni pl. nem szabad szárítókötél alatt átmenni, meg ilyesmi de ez is bebizonyosodott hogy nem von egyenes következtetést maga után mert ha a kismama átmegy alatta a babára nem tekeredik a köldökzsínór.
ami szokás még sok helyen ma is az a komatál intézménye amikor a fiatal gyermekágyas anyára a rokonok barátok főznek egy pár hétig. ezt viszonozni is szokás .
meg újjabban a babaváró parti amerikából.
Arról se feledkezzünk meg, hogy 15. hetes magzati korig nem tudhatja senki, hogy terhes vagy.
Nálam ez 2 okból megdölt:
1. Teszteltem este 11-kor, anyámat hívtam rá 20 perc múlva, bőgve, hogy nagymama lesz.
2. Kb. 12. hétig tudtam titkolni, hogy terhes vagyok.
Mukahelyemen széthánytam mindent, onnan vittek be a kórházba is. Főnökömmel jó barátságban vagyunk, így ő is velem tartott. Ott megtudta, hogy babát várok. Ezután nem tartott sokáig, hogy a többi munkatársam is megtudja.
Ráadásul 8. héttől kérdezgettek, mert másképp viselkedtem, de ez nekem nem volt feltűnő.
A lányunk él, egészséges, gyönyörű és iszonyat fejlett 2 hónapos korához képest.
Lehet hinni a babonákban, de ha valamit sokszor emlegetsz, akkor azt hamarabb "vonzod be", mintha nem mész át pl. a kötél alatt vagy nem veszel kisbaba ruhákat.
Egy dolog, hogy milyen babonák vannak, ebből rengeteg létezik.
A másik dolog, hogy milyen egészségügyileg kerülendő dolgok vannak. Ezek közül is van ami bizonyítottan kerülendő, van ami pedig csak szóbeszéd, mert már bebizonyították,hoyg nem kéros.
Ha ezeket a kategóriákat fel akarnám tölteni, azaz felsorolni,hogy mik vannak, akkor kb egy napig ülnék itt, annyi van.
első v.
meg kell mondani hogy nem esik jól ha simogatják és kész.
senki nem gondolatolvasó de rájuk förmedni se szabad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!