Hogy jobb odaadni? Konkrétan a miskolci szokások érdekelnének, de kíváncsi vagyok a többire is.
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a fogadott dokimnak a pénzt csak borítékban és kész, vagy úgy illik, hogy veszek mellé valami apróságot. Pl egy drágább bonbon vagy egy üveg ital és mellé a boríték. Ti hogyan csináljátok? Köszi2010. febr. 27. 15:37
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nem tudom ,hogy te hogy vagy vele, de a dokik kapnak pénzt azután, hogy téged elláttak. Legyen neki bőven elég a boríték, ha már így rászoktattuk őket. :(
Nem miskolci.
2/9 anonim válasza:
Elég a boríték! Nem kell nekik több. Nekem is egy vagyon a szülés (80 a doki) és nem adok mellé egyebet!
3/9 anonim válasza:
Szerintem nekik jobb a boríték, mert azt könnyebben zsebre tudják vágni, mint ha üveget és bonbont is mellékelnél melléje. :-) Azért ez egy diszkrét dolog, nem szívesen kötik a kollégáik orrára, hogy kitől, mikor, mennyit.
Tegyél mellé a borítékba egy szép képeslapot pár kedves szóval, az is kedves gesztus, és jobban fog neki örülni, mint az italnak.
miskolci első babás kismama
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Én is erre gondoltam, hogy talán jobb nekik is ha gyorsan zsebre vághatják a borítékot. A képeslap jó ötlet!
2010. febr. 27. 16:40
5/9 anonim válasza:
Hali! Na látod ezt én is szerettem volna megkérdezni.Én juli 1-re vagyok kiirva és a megyeiben fogok szülni,de nemtudom mikor érdemes odaadni a pénzt!
6/9 anonim válasza:
Előre ne adj semmit. Szülés után, vagy ha meglátogat az osztályon, vagy a hat hetes kontrollon.
7/9 anonim válasza:
Én a Semmelweisben a szülés utáni napon adtam csomagot+varratszedésnél pénzt.Összértékben a vizsg.díj 10*ét.
8/9 anonim válasza:
Valaki Kerek Gyulát ismeri a megyeiben?
9/9 anonim válasza:
Szia előttem szóló!Személyesen nem ismerem Kerek dr.-t,de most adta ide a barátnőm a számát,ő hozzá jár évek óta,mind a három gyerekét nála szűlte és nagyon meg van vele elégedve.lelkiismeretes,nem pénzéhes.Én őt fogom keresni,ha legközelebb megyek nődokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!