Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 90-100 kiló között esett...

90-100 kiló között esett valaki teherbe, mennyit híztál eddig?

Figyelt kérdés
Na és mire figyelsz ,hogy nem hízzál többet ?
2011. szept. 26. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
92kgmal estem teherbe 18hónapja,kereken 102kgmal mentem szülni. Nem figyeltem semmire,a terhességem első harmadában 4kgot fogytam. Pedig nem voltam hányós.
2011. szept. 26. 21:16
 2/10 anonim ***** válasza:
95kiloval lettem terhes a második babával és minusz 5kiloval mentem szülni. mindenki el volt képedve. nem diétáztam, nem csináltam semmit. csak nem bírtam enni. de a baba 3,5kilo és 51cm lett 40.héten.
2011. szept. 26. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
elsőnél 6 kiló plusszal, most 5kgnál járok, még van 7 hetem (a végén már nem híztam az előzőnél)
2011. szept. 26. 21:55
 4/10 anonim ***** válasza:

első babámmal 91kgal lettem terhes-103al mentem szülni és 93voltam 1héttel szülés után.

most sajnos mivel jól elhagytam magam 100al lettem terhes...18hetes vagyok, eddig nem hiztam semmit.

szülés után lefogyok minimum 80kg-ra ez a cél-sziklaszilárd elhatározás. remélem össze is jön

2011. szept. 27. 07:45
 5/10 anonim ***** válasza:

szia

én 100 al kezdtem a terhességemet.

hála a jóégnek na meg a kislányomnak az első 3 hónapban nemhogy híztam fogytam, mert nem bírtam enni semmit

csak salátát de azt ezerrel! egész nap csak azt ettem!

mikor meg már nagy lett a pocim annyira nyomta a hasam a baba hogy akkor meg azért nem.

95 kg voltam szülés előtti napokban.

szülés után meg 85 kg :)

molett vagyok de szuperül néztem ki életemben nem voltam olyan sovány mint a terhességem alatt..igaz, végiggyalogoltam a terhességemet mindenhova gyalogoltunk a férjemmel még az utolsó pár napban is!

most 1,5 éves a kislányom és pár kiló ment fel de ugyanúgy sétálok vigyázok magamra és két számmal kisebb ruhát hordok.

nagyon jót tett velem a babám :)

remélem ha kistesója érkezik ugyanígy lesz majd.

de egyébként megfogadtam ha terhes leszek akkor mindíg odafogok figyelni az étkezésre, ugyanis nem 2 helyett eszünk ahogy mondják sokszor a kismamák.

sok zöldség gyümölcs, folyadék.

és nasi csak mértékkel!!!!!

röv. ennyi :)

2011. szept. 27. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:

.. elfelejtettem írni hogy féltem hogy mivel én ilyen túlsúlyos voltam kövér babám születik.

ennek ellenére tökéletes kislányom született

40 + 6 napra 3250 gramm 51 centivel !

2011. szept. 27. 11:30
 7/10 Akire77 ***** válasza:
Szia én 95kg val kezdtem a terhességem 16kg híztam,bár ne tettem volna mert sajna 2hete császároztak és eléggé komplikált műtét volt mert állitolag mert a hasfalam el volt ödémásodva.Azota is szenvedek fáj meg váladékozik meg stb...Ugyhogy ha lessz másik baba akkor elötte jo pár kilotol meg kell szabaduljak és nagyon kell vigyáznom terhesség alatt is,én sajnos igy jártam.
2011. szept. 27. 12:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is attól félek, ami az utolsóval történt. Mi van, ha császárom lesz és ezt a vastag hájréteget nem tudják átvágni? Mennyivel nehezebben gyógyul a seb, hisz azért ha valakinek nagy a hasa, akkor az lelóg, nem?
2011. szept. 27. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok,és az utolsónak üzennék.

Engem is császároztak,és sajnos az a típus vagyok aki hasra hízik,és kissé le is lóg. De nálam semmi komplikáció nem merült fel! A császármetszésre fájásgyengeség miatt került sor. 3,5napot voltunk kórházban,a seben addigra be is gyógyult,1hét múlva már kutya bajom sem volt.

Úgy hogy butaság azt hinni,hogy a hájas has miatt biztos hogy baj lesz! Az bárkinél,bármikor előfordulhat(sajnos).

2011. szept. 27. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszi, megnyugtattál.:)
2011. szept. 27. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!