90-100 kiló között esett valaki teherbe, mennyit híztál eddig?
első babámmal 91kgal lettem terhes-103al mentem szülni és 93voltam 1héttel szülés után.
most sajnos mivel jól elhagytam magam 100al lettem terhes...18hetes vagyok, eddig nem hiztam semmit.
szülés után lefogyok minimum 80kg-ra ez a cél-sziklaszilárd elhatározás. remélem össze is jön
szia
én 100 al kezdtem a terhességemet.
hála a jóégnek na meg a kislányomnak az első 3 hónapban nemhogy híztam fogytam, mert nem bírtam enni semmit
csak salátát de azt ezerrel! egész nap csak azt ettem!
mikor meg már nagy lett a pocim annyira nyomta a hasam a baba hogy akkor meg azért nem.
95 kg voltam szülés előtti napokban.
szülés után meg 85 kg :)
molett vagyok de szuperül néztem ki életemben nem voltam olyan sovány mint a terhességem alatt..igaz, végiggyalogoltam a terhességemet mindenhova gyalogoltunk a férjemmel még az utolsó pár napban is!
most 1,5 éves a kislányom és pár kiló ment fel de ugyanúgy sétálok vigyázok magamra és két számmal kisebb ruhát hordok.
nagyon jót tett velem a babám :)
remélem ha kistesója érkezik ugyanígy lesz majd.
de egyébként megfogadtam ha terhes leszek akkor mindíg odafogok figyelni az étkezésre, ugyanis nem 2 helyett eszünk ahogy mondják sokszor a kismamák.
sok zöldség gyümölcs, folyadék.
és nasi csak mértékkel!!!!!
röv. ennyi :)
.. elfelejtettem írni hogy féltem hogy mivel én ilyen túlsúlyos voltam kövér babám születik.
ennek ellenére tökéletes kislányom született
40 + 6 napra 3250 gramm 51 centivel !
Első vagyok,és az utolsónak üzennék.
Engem is császároztak,és sajnos az a típus vagyok aki hasra hízik,és kissé le is lóg. De nálam semmi komplikáció nem merült fel! A császármetszésre fájásgyengeség miatt került sor. 3,5napot voltunk kórházban,a seben addigra be is gyógyult,1hét múlva már kutya bajom sem volt.
Úgy hogy butaság azt hinni,hogy a hájas has miatt biztos hogy baj lesz! Az bárkinél,bármikor előfordulhat(sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!