Miért érdemes Magne B6ot szedni?
Figyelt kérdés
Szedem az elevitet.Első baba, tapasztalatom nem igazán van.2011. szept. 26. 15:00
2/4 anonim válasza:
Jó a görcsökre (sok kismama lába éjjel begörcsöl), és jó a hányingerre is. Én is szedtem anno.
Én pl vitamint nem szedtem, nekem a doki azt mondta, felesleges. 3100 gramm lett a kislányom születési súlya. Azóta ő már 15 hónapos. Én is újra babát várok, tegnap teszteltem épp pozitívat.
3/4 anonim válasza:
Inkabb magnerotot szedjel, koncentraltabb a magnezium tartalma. Hogy miert erdemes szedni? Kesobb ha kemenyedik a poci, esetleg has- es labgorcsokre, a 36. het elott (utana nem tanacsos szedni) es "babamegtarto" /ellazitja a mehet/, kisebb az eselye a koraszulesnek.
4/4 anonim válasza:
Már a legelejétől érdemes szedni kb a 36. hétig. Vetélést megelőző hatása van -legalább is ezt olvastam róla-.
Egy gyönyörű 2 éves kis lány és egy 24 hetes magzat anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!