Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek hány hetesen mondták...

Kinek hány hetesen mondták meg a baba nemét? Bejött?

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 21:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Első két gyereknél 18-19hetesen mondta csak a doki, hiába olyan dokihoz járok, aki 4D-s géppel vizsgál, nem is tippelgetett 12hetesen.

Harmadik babánál voltam egy plusz uh-n 14+2naposan- igazán profi dokinál-genetikusnál- aki csak annyit mondott, nem tippelgetne, mert ebből még bármi lehet!

Szóval vele holnap fog kiderülni, hogy ki is lakik a pocakban- akkor leszek 19+5!

(:

2011. szept. 25. 20:50
 22/23 A kérdező kommentje:
Nem mutatta meg magát :(
2011. szept. 25. 22:55
 23/23 anonim válasza:
Nekem sajnos nem láttak mert nem mutata magat igy nem tudtam meg mi lesz 19hetes ..remelem ha megyek legkozelebb akkor meg fogjak mondani mi lesz mar varom nagyon
2021. máj. 8. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!