Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány embert kérdeztetek meg,...

Hány embert kérdeztetek meg, hogy mi legyen a gyermeketek neve?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy csak két emberre tartozik ez a dolog, az apára és az anyára. De nálunk még a nagyszülők is megnehezítik a dolgot, enyhén szólva és ha mondunk 8 nevet akkor nekik egyik sem tetszik és mondanak egy kilencediket is. Elegem van már ebből és ezért összeveszik a férjem velem.
2011. szept. 22. 20:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! De jó neked, hogy a te párod melléd állt! Szerintem is ez lenne a helyes, de ez van! Majd minden nap találkozok apósommal, mindig ez az első kérdés, hogy mi lesz a neve és már utálom,mert úgy is vita kerekedik az egészből.
2011. szept. 22. 22:26
 12/14 anonim ***** válasza:

Az első gyereknél (szégyellem, de bevallom), befolyásoltak..

A másodiknál és a jelenlegi harmadiknál már azt sem mondom meg, hogy fiút, vagy lányt várok, mert még azt is véleményezik, hogy jó sorrendben születtek-e..?

Ha rákérdeznek a nevére, azt mondom Ábel, vagy Abigél, mert nincs időm, és mindig csak az utónévkönyv első oldaláig jutok. :-) Ebből nagyjából megértik, hogy NEM akarok erről beszélni. :-)

2011. szept. 22. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!A férjed,mintha az enyém lenne!

A kedvenc szerelmes neveimet dobtuk el azért,mert anyu,apu,vagy hugi nem tetszését nyilvánította!!!

És most végülis egy számomra teljesen átlagos nevet választottunk.

De ez volt az utolsó,mert Én is besokalltam,megmondtam mindenkinek,hogy akadjanak le,aki elnevezni,nevelni,okoskodni akar,az szüljön magának babát!

Az Én anyukám azt mondta,neki ez vagy az tetszik,de a mi babánk,mi döntsünk!

Ennyi!

Úgyhogy a párom földhöz is vághatja magát,ezentúl SEMMIBE sincs beleszólás!

Boldog és Nyugodt Babavárást!!!

39hkm

2011. szept. 23. 08:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekünk szülők adtak tippeket, de perzse az lett a fiuk neve, amit mi kitaláltunk. Ebből semmi rosszallás, semmi vita semmi nem lett. Ők elfogadták és kész. :)

Egyébként a szülőszobán- sőt később mikor jönnek anyakönyvezni a gyereket, te mondod be a nevet! Nimród és kész- mert ő már most a pocakodban Nimród- később a rokonok majd megszokják és megszeretik a nevét.

Nekem tesóm adott olyan nevet a gyerekének, amitől én falnak mentem, de ma már négy éves a srác, és nem tudnám őt másképp hívni, mint amit ők választottak neki, már összenőtt a névvel. :)

2011. szept. 23. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!