24 hetes vagyok, azt mondták kicsit kisebb a babám. Le tudnátok írni nektek mekkorák voltak a méretek?
Szia. Az én 24 hetes Uh vizsgálatom eredményei: BPD: 60, AC:183, FL: 42.
Miért neked mennyi? Biztos nem kicsi. Meg ha kisebb is, majd meg nő. Ne idegeskedj. Írd már meg a méreteket, mert kíváncsi lettem.
Minden jót. üdv: egy 29 hetes kismama
Szia!
Mit mondott még az orvos?Hogy egyébként egészséges?
Mert az a lényeg,akkor pánikolj,ha baj van.
Én a 3-ik babámat várom,nem volt nagy az első kettő,alig 3 kg felett voltak.A harmadik,akit most várok,neki jóval nagyobban voltak minden uh-n a méretei,de én nem hajtok egyébként nagy babára.Akkora pocakom van 25hetesen,mint akik szülni mennek,én ettől félek.Egészséges legyen,ez a lényeg.
Egyébként szülés előtt pár héttel itt nálunk retardáltnak(Visszamaradottnak) titulálta a doki a babát,aki 3330-al született.
Szerintem ez bőven elegendő születési súlynak.
Rokonom szült egy 5380g-at,hát mit mondjak,azonkívül,hogy semmi újszülöttformája nem volt,szegényke eléggé csúnyácska volt,és nagyon prloblémás is.
Szerintem,ha azt mondják egészséges,csak picurka,akkor nyugodj meg.Egyébként nem lehet,hogy el vagy számolva?
A lányom pont 2hetet húzott rá.
Első bébid?
Vigyázz magatokra,boldog babavárást,üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!