Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt derékfájásotok?

Volt derékfájásotok?

Figyelt kérdés
Ha igen mikor kezdődött? Mert nekem nagyon fáj az utóbbi pár napban igaz még annyira nem volt sok ideje regenerálódni, mert tavaly nyáron műtöttek gerincsérvvel és éppen mire letelt a 6 hónapom már babás is lettem. Rettegek attól, hogy végig feküdnöm kellene. Sajna nem ment minden simán az elején és sokat kellett feküdnöm/pihennem így még a gyógytornás gyakorlataimat is hanyagolni kellett ami szintén nem tett jót. Van ilyen téren tapasztalatotok?
2009. ápr. 24. 21:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Hajaj! Sokszor fájt a hátam, vállam, de szerintem leginkább a munka miatt...A 35-ik hét végéig dolgoztam. Felszolgáltam és sokat kellett rohangálni meg cipelni.

Szorítok Neked, hogy minden jól menjen!

2009. ápr. 24. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem neked komolyan feküdnöd kellene, főleg már a vége felé. ne játsz vele, mert azért nem kis dolog. nagyon friss még a műtéted is, önmagában is megterhelő még minden mozgás neki. az utolsó pár hónap biztos, hogy nem lesz könnyű. Próbálj figyelni, hogy minél kevesebb szedj fel a terhesség alatt, mert annál könnyebb lesz. Ha nem lesz nagy pluszsúlyod, akkor nem fognak a lábaid sem bevizesedni annyira a végére, és jobban viseled majd a terhességet. azt a szükséges 8 kg-t így is úgy is a gerinced cipeli, és ezt sajnos érezni is fogod. Nem tudom, hogy mennyire tartasz az elején a terhességnek, de biztosan mondani fogjaa doki, hogy valószínűleg altatásos császárral szülhetsz csak majd, mert túl friss a műtéted ahhoz, hogy bármelyik orvos is bevállalja a természetes szülést! Kitartás, pihenés, és odafigyelés! Boldog Babavárást!
2009. ápr. 24. 21:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat:) Egyébként 12+2hetes vagyok, még az elején vagyok ezért is félek mi lesz később...Hát próbálok vigyázni a súlyomra, mert így is a tavalyi évi fekvésem miatt kb. 10-15kg plusz van rajtam ami persze nem ment még le és a babára sem számítottunk úgymond, mert már 2 éve vártuk, de eddig semmi nem történt, de most mégis (szerencsére, mert azért minden rossz ellenére nagyon örülök).
2009. ápr. 24. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt már előtte is.Nem küldtek el MRI-re hogy kiderüljön pontosan mi is a baj.Decemberben kellett volna befeküdnöm a rehabilitációra 3 hétre kezelésekre erre december elején kiderült hogy terhes vagyok.Gondolhatod nekem is mennyire fáj ráadásul meszesedés van a nyakamnál,ami kihathat a derékfájásra is.Ha lefekszek nagyon nehezen tudok felegyenesedni pedig még csak most jön a neheze,25 hetes vagyok.Vigyázz magadra
2009. ápr. 24. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, te is vigyázz és pihenj amennyit csak tudsz
2009. ápr. 24. 22:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Legjobb megoldas az uszas!Nem rongalja tovabb az izuleteket,erositi az izmokat es tehermentesiti az egesz testet!!

34+2 hetes km

2009. ápr. 25. 00:35
 7/7 anonim ***** válasza:
nekem haskötőt javasolt a doki, és nagyon megkönnyítette a dolgomat. sok súlyt levett a hátamról.
2009. ápr. 25. 08:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!