Másnak írtak már ilyet? és mit tanácsoltak? (többi lent)
A méhlepény a mellső falon tapad, a méhszájat megközelíti.
ezt egy szakasszisztens írta a papírra a 14.héten ,de nem mondott semmit,még aznap a dokim szerint majd feljebb megy idővel és mivel nincs aláhúzva pirossal ezért ezzel nem kell törődni. Tegnap a védőnő is ezt mondta hogy feljebb jön majd meg hogy a funkcióját attól még eltudja végezni a méhlepény csak előfordulhat,hogy vérezhet és akkor irány uh. Anya pihit és láb felpóckolást javasol.
Mikor távolodhat el a méhszájtól?
Nekem is ez volt. Semmi gond nem lett, én nem is véreztem sosem. Semmitől nem voltam tiltva. Terhesség vége felé a "helyére" került. 41. héten született a kislányom császárral, de csak azért mert nem akart indulni.
Boldog babavárást!
Köszi a válaszokat. Kedves utolsó én már nem dolgozom elejétől kezdve (2 sikertelen és az állandó éjszakai műszak miatt).szerencsésebb az aki végig tud vele dolgozni :D
még 1x köszi
Szia!
Az még jó!
Mert ha ez állt volna a papíron,hogy fedi a méhszájat,akkor veszélyeztetettként kezelne,mint engem a fiammal.De hálistennek,nálad nem erről van szó.
Csinálj mindent aszerint,amit az orvosod mond!Bízz benne!
Jó egészséget!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!