Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak írtak már ilyet? és...

Másnak írtak már ilyet? és mit tanácsoltak? (többi lent)

Figyelt kérdés

A méhlepény a mellső falon tapad, a méhszájat megközelíti.

ezt egy szakasszisztens írta a papírra a 14.héten ,de nem mondott semmit,még aznap a dokim szerint majd feljebb megy idővel és mivel nincs aláhúzva pirossal ezért ezzel nem kell törődni. Tegnap a védőnő is ezt mondta hogy feljebb jön majd meg hogy a funkcióját attól még eltudja végezni a méhlepény csak előfordulhat,hogy vérezhet és akkor irány uh. Anya pihit és láb felpóckolást javasol.

Mikor távolodhat el a méhszájtól?

2011. szept. 20. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a méhed nő, szépen feljebb fog húzódni vele együtt. Ha csak megközelíti a méhszájat, igazán még a vérzés esélye is kicsi. Nekem ugyanez volt a papíromon.. a 32. hétre került jó helyre, így simán szültem. Addig sem okozott semmi panaszt, bár a dokim nekem is ugyanezekre hívta fel a figyelmem. Amíg a doki nem ír elő több pihenést, netán ágynyugalmat, ugyanúgy élhetsz, mint bármelyik egészséges kismama. A lábad felpolcolása nincs hatással a lepényre, persze ártani nem fogsz vele, de ezzel inkább a dagadást tudod megelőzni. Ha valóban gond lenne, a doki hangsúlyozta volna, mint csinálj :) Nyugi, nem lesz baj! Minden jót!
2011. szept. 20. 17:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
2011. szept. 20. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt. Semmi gond nem lett, én nem is véreztem sosem. Semmitől nem voltam tiltva. Terhesség vége felé a "helyére" került. 41. héten született a kislányom császárral, de csak azért mert nem akart indulni.

Boldog babavárást!

2011. szept. 20. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első nekem is "mélyen" volt 12hetesen de semmi sem történt Megkérdezték uh.-n, hogy véreztem-e, mondtam, hogy nem, ennyi. Utána 18hetesen már nem volt mélyen. Végig dolgoztam, semmi baj nem lett, ahogy nő a méhed feljebb megy a méhlepény mert az oda van tapadva a méhfalhoz tehát húzza magával a méh felfelé.
2011. szept. 20. 19:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Kedves utolsó én már nem dolgozom elejétől kezdve (2 sikertelen és az állandó éjszakai műszak miatt).szerencsésebb az aki végig tud vele dolgozni :D

még 1x köszi

2011. szept. 20. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az még jó!

Mert ha ez állt volna a papíron,hogy fedi a méhszájat,akkor veszélyeztetettként kezelne,mint engem a fiammal.De hálistennek,nálad nem erről van szó.

Csinálj mindent aszerint,amit az orvosod mond!Bízz benne!

Jó egészséget!

:)

2011. szept. 21. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!