Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt olyan aki a 11. héten...

Volt olyan aki a 11. héten vagy később vetélt el? Mi volt az oka?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 24. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Igen sajnos!Nekem 11 hetesen es par naposan ment el a babam.Nem tudtak miert.Erosen gorcsoltem de ekkor mar mondtak hogy nincs sziv hang!:-(

Sajnos spontan veteles volt.Azt mondtak hogy 5 nobol 1-gyel elofordul de ezt nem lehet tudni miert.De par honapra ra ujra terhes lettem.Tegnap multam 34 hetes es minden rendben van igy nagyon boldog vagyok!!!!!

Remelem neked minden rendben lesz!Ha nincs ra okod ne gondolj ilyenekre csak pozitivan!!!!MINDEN RENDBEN LESZ!!!!!:-)

2009. ápr. 24. 17:57
 2/7 ketteske ***** válasza:
100%

Szia! Én 26+3 hetesen vetéltem el. Nem volt tünete, csak nem éreztem a magzatmozgást, és mire beértem a kórházba már nem volt szivhang. :(

Az orvosok nem tudták kideriteni, hogy mi okozta.

2009. ápr. 24. 18:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom mindkettőtöket :(
2009. ápr. 24. 19:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Igen sajnos!Egy 13hetes terhességet influenza virus és toxoplazmózis miatt és egy 15heteset,mert kiesett élve a baba,mert le volt szakadva a méhtartószallagom és nem tudtam megtartani még pihenéssel se.Sajnos!
2009. ápr. 24. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Sajnos én is tavaly szeptemberben 11 hetesen. Az okát nem tudták,nem volt tünetem csak az uh-n mondták hogy már vagy két hete nem él. Missed ab.lett a vége:-(

Viszont én is már decemberben ujra terhes lettem most 21 hetesek vagyunk és hála égnek semmi gond,nagyon könnyen is viselem,remélem igy is marad. A doki azt mondta hogy a természet szelektált és jobb hogy még az elején.

2009. ápr. 24. 19:22
 6/7 anonim ***** válasza:
84%

Sajnos nagyon sokan vetélnek el az első három hónapban, de mivel uh-ra a 11-12.héten kell menni, sokszor akkor derül ki. Igazából sztem sokféle magyarázata lehet,hogy miért mennek el, mondjuk azt hogy a természet szelektál. Nekem is elment az első babám, de azóta már van egy kislányom, aki egy igazi kis angyal, és arra gondolok, hogy ha az első sikerült volna akkor most nem lenne Ő.

Amelyik baba életrevaló és megakar születni, az világra is jön.

2009. ápr. 24. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 12. heti UH-n vették észre, hogy már 3 hete nem él a baba. Sajnálok mindenkit, ami veletek/velünk történt, de azért kicsit örülök is, hogy sok olyan nő van itt, akinek elment, nem tudta meg az okát, és most ismét terhes. Most van a menzim, ha elmúlik, végre mi is próbálkozhatunk! Hajrá mindenkinek!!!
2009. ápr. 24. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!