Kismamák, akik abbahagyták a dohányzást, mennyit híztatok?
Szia!
Én 2009 februárjában tettem le a cigit (mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba) márciusban lettem terhes!Addigra már 6 kilót híztam! :(Utána még 21 kilót híztam!
Még szoptatom a lányom (21 hós) de két kilóval kevesebb vagyok mint a terhesség előtt!
És újra babát várok!Nagyon kiváncsi leszek így mennyit fogok hízni!De nagyon remélem hogy sokkal kevesebbet!Én nagyon megküzdöttem a szopi alatti visszafogyással!ÉS undorodom azóta is a cigitől!
En 25 kilot.
Oszinte leszek: nem bantam. Inkabb ez, mint a cigi.
Sokan mondtak, hogy kifejezetten elonyos volt, mert en kozel 180 centimhez 55 kiloval estem teherbe, szulni mentem 80 kiloval, akkor en meg mindig nem voltam kover. Szules utan lettem 68, 3 honappal kesobb mindenfele fogyokura es cigi visszavetel nelkul ismet 60 voltam.
Azota is sovany vagyok, ez van.
Szoval aki nem tulsulyos alapban, az zabaljon csak nyugodtan terhesen, de ne cigizzen.
(Masodik gyereket varva mar nem kellett kuzdenem a cigielhagyassal, 10 kilot hiztam csak, akkor vegig azzal zaklattak, hogy sovany vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!