Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, akik abbahagyták a...

Kismamák, akik abbahagyták a dohányzást, mennyit híztatok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 19. 22:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én 19 kilót híztam de én nagyon sovány voltam a terhességem előtt, 44 kilóval kezdtem. :-)
2011. szept. 20. 08:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2009 februárjában tettem le a cigit (mikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba) márciusban lettem terhes!Addigra már 6 kilót híztam! :(Utána még 21 kilót híztam!

Még szoptatom a lányom (21 hós) de két kilóval kevesebb vagyok mint a terhesség előtt!

És újra babát várok!Nagyon kiváncsi leszek így mennyit fogok hízni!De nagyon remélem hogy sokkal kevesebbet!Én nagyon megküzdöttem a szopi alatti visszafogyással!ÉS undorodom azóta is a cigitől!

2011. szept. 20. 08:43
 13/15 anonim ***** válasza:
32hetesen +4kg, pedig hízásra hajlamos vagyok.Akkor eszem csak,ha itt az ideje és éhes vagyok, és addig amíg épp jólesik.
2011. szept. 20. 09:26
 14/15 anonim ***** válasza:

En 25 kilot.

Oszinte leszek: nem bantam. Inkabb ez, mint a cigi.

Sokan mondtak, hogy kifejezetten elonyos volt, mert en kozel 180 centimhez 55 kiloval estem teherbe, szulni mentem 80 kiloval, akkor en meg mindig nem voltam kover. Szules utan lettem 68, 3 honappal kesobb mindenfele fogyokura es cigi visszavetel nelkul ismet 60 voltam.

Azota is sovany vagyok, ez van.

Szoval aki nem tulsulyos alapban, az zabaljon csak nyugodtan terhesen, de ne cigizzen.

(Masodik gyereket varva mar nem kellett kuzdenem a cigielhagyassal, 10 kilot hiztam csak, akkor vegig azzal zaklattak, hogy sovany vagyok.)

2011. szept. 20. 10:04
 15/15 anonim ***** válasza:
50kgval kezdtem,szules napjan 65kg voltam,szulesnel 10kg lement!amikor a kislanyom 2hetes Volt ismet 50kg voltam!Most vagyok 7hetes terhes a 2ik manoval,Most viszont 2kg van rajtam Most,pedig nem "zabálok" a cigi potlása képp!ne izgulj a kgok miatt!elsokepp a baba egeszsegere gondolj!:) szép várandosságot kívánok
2012. febr. 21. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!