Igaz, hogy a sok pocak simogatás méh összehúzódást eredményezhet? én ezt nagyon furának találom :S
köszi :)
csak az az újabb kérdés merült bennem, hogy akkor a krémeket / csíkok ellenni / miért kör-körös mozgással kell felvinni a bőrre?
Mert az nem ugyan az!
A krémezés csak addig tart mig bekened magad. A simogatást meg van aki egyszerűen késztetésnek érzi, arra nem is gondolva hogy ezzel összehúzódásokat idéz elő. Ingerli a szöveteket. Látok én is az utcán, bevásárló központokban terhes nőket akik hasukat simogatva járkálnak. (Erről is van egy véleményem de azt hagyjuk!)
akkor ha néha- néha megsimagatom, fél percre se / nem fodozom állandóan :) / akkor minden ok?
köszi a válaszokat
Nekem is mondta a védőnő, hogy körkörösen nem szabad, de sokan nem értik miért, bár ezek szerint van alapja.
Én fel -le mozdulatokkal szoktam simogatni:-)
És üzenem az előttem szólónak, hogy én is szoktam simizni a hasam a városban, bevásárlás közben, mert nagyon keményedik a hasam, ami igen kellemetlen, néha fáj is, és ettől megnyugzsik a baba és kicsit kilazul a hasam én meg tudok menni... De talán már ez nem baj? Akinek nem tetszik, az ne nézzen oda.
Ha a körkörös simogatásra gondolt konkrétan, akkor bocsánat, de nekik meg lehet szólni, hogy nem lenne baj, ha nem így csinálnák...
Szóval kerüld a körkörös simit, de máshogy lehet:-)
Előző vagyok, szerintem ha néha megsimized, nem lesz semmi gond!!! Még jót is tesz :)
Jó babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!