8 hetes terhes vagyok és görcsölök. Mit tegyek? A doki szerint addig ne aggódjak még nem vérzek, de nagyon fáj.
A legfontosabb,hogy nyugodj meg,hisz ha feszült vagy, az a babának sem tesz jót.
A Magne B6-ot én is szedtem.És pihenj minél többet.Ne erőltesd magad, ne emelj nehezet.
Nekem is voltak, sőt még vannak is néha fájdalmaim.De változik a testünk, készül az anyaságra.Amíg nem vérzel, addig komoly baj nem lehet.
Csak annyit mondott hogy pihenjek. Igyekszem betartani de van egy 20 hónapos kislányom:D
Magne B6 szedek. Mennyit kell?
Pihenj sokat! És tényleg jó a MagneB6. 3*1, ha nem javul 3*2-ig lehet emelni.
Csak pihenni tudsz, mással nem tudsz segíteni.
És ne ess pánikba, ha vérzel se! Irány a kórház, vagy az orvos! Adnak gyógyszert vagy injekciót. Mindkét terhességem alatt bevéreztem 8, ill. 10 hetesen, szerencsére semmi baj nem történt!
22 hetes kismama
Csak vért ne lássak! 20 hetesen vesztettem el egy babát.
Talán azért is félek ennyire.
És megvizsgált, hogy minden rendben van-e, vagy csak mondta, hogy pihenj? Nem akarlak megijeszteni, de nekem az első terhességemnél 8-10 hetes voltam, egyik este görcsöltem. Kb. 5 percig, eléggé fájt. Másnap elmentem tanácsadásra, ahol sajna nem a dokim volt, hanem egy helyettesítő doktornő, ő is azt mondta, ha nincs vérzés, semmi baj, szedjek magnéziumot, meg sem vizsgált. Másnap UH-on derült ki, hogy a babám elhalt, missed ab. lett a vége. Így én azt mondom, addig nyúzd a dokit, amíg meg nem vizsgál és UH-ot nem csinál, hogy te is lásd, hogy minden rendben van. Remélem te nem fogsz így járni...
Boldog babavárást!
Szóval, ha jól értem, 5 napja görcsölsz és "nagyon fáj" is.
A helyedben elmennék a dokihoz, ha minden rendben a babával, próbálnék pihenni és szedni a magnéziumot.
Uakkor nem hiszem, h ez normális! 2 missed AB van a hátam mögött, én biztosan kiharcolnék Utrogestan-t/Duphaston-t, szednék mellé No-Spa-t.
Na és persze orvost váltanék! Nekem biztos nem magyarázná meg, h nem kell aggódni, amíg nincs vérzés! Egy normális várandósság alatt szerintem nem normális az olyan görcs, ami nagyon fáj!
Ezzel nem megijeszteni akartalak, reméljük, nincs semmi baj!
Viszont én visszamennék (máshoz).
Pihenj, amennyit csak tudsz!
Jó egészséget kívánok!
6 hós kislány anyukája
Kapok gyógyszert a korábbi vetélésem miatt, meg nagyon jó az orvosom is. Azt is mondja hogy lehet összenövések vannak a hasamban és azok is jönnek szét. 1 éve volt ugyanis egy petefészek kivételem.
Ja bár már csak túl lennék a 25 héten.
Neked hogy történtek a vetéléseid ha nem indiszkrét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!