Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhesnek 5 kilós...

16 hetes terhesnek 5 kilós hízás nagyon sok?

Figyelt kérdés

en elotte eleg aktivan fogyokuraztam, leadtam 30 kilot (egyreszt koplalassal, masreszt mozgassal).

tudtam hogy sokat fogok hizni, hiszen elotte 800-1300 kaloriakat ettem (ennel tobbet ha ettem mar híztam, 1200-300nal súlyt tartottam, ha kevesebbet ettem fogytam) -pajzsmirigy, pco, sok hormon zavar).

(84 kilósan kezdtem a terhesseget, es most 88 vagyok :(( ..es emlekszem az elso terhessegembol foleg az utolso honapokban "ragadtak ram" a kilók, felek mi lesz)

(naponta 4 magneziumot szedek, hihetetlen etvagyat csinal, sokat eszek a terhesseg elotti idomhoz kepest, de nem tudom egy normalis emberhez kepest mennyit eszek)

(tegnap pl reggeli: 1 par virsli (2 falat kenyerrel, csak a kecsopot "tunkoltam ki" vele), ebed: salata (salata, repa, kis uborka, paradicsom), 1 szelet rantott sajt (egy kis ezersziget ontet a salatara es a sajt melle). uzsonna: egy szendvics vacsora: kinder tejszelet --nem kellett volna :(()

2011. szept. 18. 11:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Na figyelj,ha te sokat eszel akkor erre mit szólsz?

Reggel 9-től:1 db 450 g-os joghurt,1 szelet kuglóf,2 tasakos kínai leves,1 bögre tejeskávé,1 óra pihi,aztán:2 szelet kuglóf,1 bögre tej.

Most jön majd az ebéd,rakott zöldbab.

51 kg vagyok 160 cm.

Szerintem nem eszel sokat,és ne foglalkozz másokkal.

Nekem pont fordított gondom van,én akármennyit eszek,nem nagyon tudok hízni.:(

Ja,és 9 hetes vagyok.Eddig 2 kg-ot híztam.

2011. szept. 19. 14:22
 12/12 A kérdező kommentje:

ha olyan fajta lennek, irigykednek ezerrel :D

a ferjem is vasaggyal 70 kiló, es tizszer annyit eszik, mint en valaha kepes leszek, de hizni azt nem tud.

remelem a fiam ezt fogja orokolni, es nem az en mosolygastol is hizok hajlamom!

boldog babavarast neked!

2011. szept. 19. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!