Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyás vagy magzatvízszivárgás...

Folyás vagy magzatvízszivárgás? És zöld? 34hkm

Figyelt kérdés
Ma, hirtelen nagy mennyiségű, sűrű de folyós, zöldes(?!?!) folyás jött ki belőlem mikor pisiltem. Rendesen olyan érzés volt, mint mikor menstruáltam és egy adag vér kicsúszott belőlem (bocsi ha gusztustalan, nem tudok jobban fogalmazni). A nyákdugó nem így néz ki szerintem, folyásom eddig színtiszta fehér volt és alig volt, lehet ez magzatvíz? És lehet valami baj van odabent? Hétfőn megyek dokihoz, addig mondjatok valamit. Ja, és elvileg semmi fertőzésem nincs odalent, lehetséges, hogy ilyen hirtelen kialakult valami gomba vagy valami? Egyik napról a másikra? És folyamatos menszi-szerű fájdalmaim vannak tegnap este óta, nem rendszeres, hanem tompa folyamatos.
2011. szept. 17. 20:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én is kíváncsi vagyok a fejleményekre, remélem minden ok, majd írj
2011. szept. 17. 22:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Majd írj!
2011. szept. 18. 06:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Remélem mind2en jól vagytok!!!
2011. szept. 18. 16:56
 14/16 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Csak ügyeleten voltam. Azt mondták, hogy valószínű, hogy ez valami hüvelygomba vagy fertőzés. Viszont a hasam "nagyon kicsi" szerintük a terhességi koromhoz képest, és bár a pH papír nem mutatott ki magzatvizet, azt mondták, holnap menjek el rendes kivizsgálásra, amit a dokimmal már meg is beszéltem.

A babám mozgolódik, csak elég keveset. És ma rózsaszínes folyásom is volt, szintén pisilésnél vettem észre, mint tegnap a zöldet, hogy rózsaszín volt a wc-papír. Tartott néhány percig, majd elmúlt, visszaállt a rendes fehéres folyásom, zöldség és rózsaszínség nélkül.

Viszont a hasam folyamatosan feszül, mintha készülne megjönni. Ezt elfelejtettem mondani az ügyeleten, annyira a folyással voltam elfoglalva....

Köszi, hogy aggódtok, remélem holnap már biztosabbat tudok doki után. Addig is, adhattok tippeket.

2011. szept. 18. 18:06
 15/16 Beus6 ***** válasza:
sztem a "feszülés" az normális. 34. héten nekem is keményedett már a hasam. remélem minden ok lesz. majd írj h mi volt.
2011. szept. 18. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:

Jaj, izgultam érted, hogy már esetleg...

Na de majd a dokid akkor kivizsgál.

Rózsaszín kis folyás volt nekem is 34. héttől, csak a wc papíron, nekem arra azt mondták, semmi gond vele, normális. 40. hétre született a fiam.

2011. szept. 18. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!