Folyás vagy magzatvízszivárgás? És zöld? 34hkm
Sziasztok! Csak ügyeleten voltam. Azt mondták, hogy valószínű, hogy ez valami hüvelygomba vagy fertőzés. Viszont a hasam "nagyon kicsi" szerintük a terhességi koromhoz képest, és bár a pH papír nem mutatott ki magzatvizet, azt mondták, holnap menjek el rendes kivizsgálásra, amit a dokimmal már meg is beszéltem.
A babám mozgolódik, csak elég keveset. És ma rózsaszínes folyásom is volt, szintén pisilésnél vettem észre, mint tegnap a zöldet, hogy rózsaszín volt a wc-papír. Tartott néhány percig, majd elmúlt, visszaállt a rendes fehéres folyásom, zöldség és rózsaszínség nélkül.
Viszont a hasam folyamatosan feszül, mintha készülne megjönni. Ezt elfelejtettem mondani az ügyeleten, annyira a folyással voltam elfoglalva....
Köszi, hogy aggódtok, remélem holnap már biztosabbat tudok doki után. Addig is, adhattok tippeket.
Jaj, izgultam érted, hogy már esetleg...
Na de majd a dokid akkor kivizsgál.
Rózsaszín kis folyás volt nekem is 34. héttől, csak a wc papíron, nekem arra azt mondták, semmi gond vele, normális. 40. hétre született a fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!