5hetes terhes vagyok.7 hetes megyek orvoshoz először, akkor már lehet hallani a baba szívhangját?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 21:06
2/11 anonim válasza:
én 6-7hetes voltam mikor elöször mentem a dokihoz és lehetett hallani!Szurkolok,hogy neked is meglegyen ez az örömöd
20hetes kismama
3/11 anonim válasza:
Hallani nem,csak meg tudják mutatni a gépen a szívmozgásokat,és ez nem egyenlő a hallaással!Hallani a 20.héttől lehet.
4/11 anonim válasza:
Szia!
Hallani tényleg nem fogod,csak a szív pulzálást tudják neked,a monitoron megmutatni!
5/11 anonim válasza:
Nekem csak a 8. héttől volt úgyhogy ha még nem lesz ne ilyedj meg.
6/11 anonim válasza:
Nekem 6 hét 3 naposan betöltötte a szobát.
Ha kihangosítják, akkor lehet hallani UH-n.
Csak a technikán és a szokásokon múlhat a dolog -hogy van ahol ez kimarad.
7/11 anonim válasza:
Utolsó!NEM LEHET HALLANI!!!Nem azt hallottad!!!ORVOSILAG BIZONYÍTOTT,hogy 20.hét előtt nem hallod dobogni az embrio szívét.Képtelenség,mivel annyira picike,gondolkodj,mielőtt ilyeneket leírsz.
8/11 anonim válasza:
Szia!én is vitatkoznék ezen egy kicsit,mert én tegnap voltam 6+6hetes,és nekem is kihangositotta a doki,elég hangosan lehetett hallani a szivműködését!Ugyhogy lehet hallani.
9/11 anonim válasza:
Nyugodtan vitatkozz,de nem azt hallottad,gombostűhegynyi szívet,sőt at még csak szívcső,nem szív,az később alakul ki,nem hallani!!!Ez tény!
Akkor mindenki rohanna a boltba szívhang figyelőért,hogy tudja él-e még a babája 8-10 hetesen 2 UH között,akkor nem lenne napi kérdésként feltéve,hogy honnan tudom,hogy él-e még a baba.
10/11 anonim válasza:
wazze nem azért nem hallod mert nincs hanem mert pici (szívhangfigyelővel), és a mai modern gépek bizony hallhatóvá tudják tenni. (egy szakdolgozó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!