Veszprémi kórházban a 12 hetes UH-n ha megkérdezem hogy esetleg látják-e a nemét akkor nagyon leszidnak majd hogy mit képzelek én, hogy ilyen korán megkérdem?
Szerintem teljesen érthető a kiváncsiságunk a babó nemével kapcsolatban, nem értem miért kell ezért ráförmedni az anyukára, biztos rosz napja volt a dokinak, egyépként tényleg nem lehet még ilyenkor biztosat mondani bármit mondott volna 50-50%, nekünk a doki 14 hetesen kisfiúnak nézte persz hozzá tette ez mé csak tipp, 18 hetesen kislánynak látta, 22 hetesen ismét kislánynak, szóval még egy kicsit várat magára, de türelem és hamarosan megmutatja magát,
Boldog babavárást,
24 hetes kismama:)
Szia.Én is itt szültem tavaly Augusztusban,és csak jó emlékeim vannak.Igaz,nekem van dokim és hozzá jártam magánrendelésre,de a nagy Uh-ra én is a kórházba jártam.Nekem a 12hetes Uh-n még nem látszott a neme,de a 18hetesen már kérdezés nélkül mondta a doki,hogy kisfiú(biztos látta rajtam,hogy tudni akarom:),aztán már végig fiút mondtak.Van dokid?Én a Bagarus dr-hoz jártam/járok,de sajna nem ő volt az ügyeletes amikor szültem,de nem volt gond,mindenki nagyon kedves volt és minden úgy ment ahogy mennie kellet,igaz jobb lett volna annál szülni akihez jártam 9hónapig és akiben maximálisan megbízom,de sajna ez van a baba nem vár:),és itt ez a szabály.Boldog gömbölyödést kívánok,és kérdezz bátran,tudod néma gyereknek....
7.5hós kisfiú anyuja
Köszönöm szépen.Mindenre válaszoltál ami érdekelt. :)
Talán csak egy kérdésem maradt..biztos hogy nem mondanak semmit a nemét illetően?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!