Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veszprémi kórházban a 12...

Veszprémi kórházban a 12 hetes UH-n ha megkérdezem hogy esetleg látják-e a nemét akkor nagyon leszidnak majd hogy mit képzelek én, hogy ilyen korán megkérdem?

Figyelt kérdés
Egyébként ha bármi tapasztalat van a veszprémi kórházzal kapcsolatban,azt szívesen veszem.
2009. ápr. 23. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen érthető a kiváncsiságunk a babó nemével kapcsolatban, nem értem miért kell ezért ráförmedni az anyukára, biztos rosz napja volt a dokinak, egyépként tényleg nem lehet még ilyenkor biztosat mondani bármit mondott volna 50-50%, nekünk a doki 14 hetesen kisfiúnak nézte persz hozzá tette ez mé csak tipp, 18 hetesen kislánynak látta, 22 hetesen ismét kislánynak, szóval még egy kicsit várat magára, de türelem és hamarosan megmutatja magát,

Boldog babavárást,

24 hetes kismama:)

2009. ápr. 23. 19:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia.Én is itt szültem tavaly Augusztusban,és csak jó emlékeim vannak.Igaz,nekem van dokim és hozzá jártam magánrendelésre,de a nagy Uh-ra én is a kórházba jártam.Nekem a 12hetes Uh-n még nem látszott a neme,de a 18hetesen már kérdezés nélkül mondta a doki,hogy kisfiú(biztos látta rajtam,hogy tudni akarom:),aztán már végig fiút mondtak.Van dokid?Én a Bagarus dr-hoz jártam/járok,de sajna nem ő volt az ügyeletes amikor szültem,de nem volt gond,mindenki nagyon kedves volt és minden úgy ment ahogy mennie kellet,igaz jobb lett volna annál szülni akihez jártam 9hónapig és akiben maximálisan megbízom,de sajna ez van a baba nem vár:),és itt ez a szabály.Boldog gömbölyödést kívánok,és kérdezz bátran,tudod néma gyereknek....

7.5hós kisfiú anyuja

2009. ápr. 23. 21:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudod véletlenül hogy kik végzik a 12 hetes UH-t a kórházban?Neked pl ki csinálta? Annyi rosszat hallottam és nagyon félek hogy bunkók lesznek velem.Amúgy nem járok magánrendelésre senkihez.
2009. ápr. 24. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia.Álltalában a genetikai nagy uh-kat,a Jósa Elemér és a Gáspár Levente csinálja,de van,hogy helyettesítés van.Nincs velük semmi gond,a Jósa nagyon aranyos,a Gáspár is normális csak nagyon szűkszavú.Nyugodtan kérdezz,biztos nem lesznek bunkók.Velem nem voltak azok.Párod mehet veled és együtt mozizhattok,képet is lehet kérni.Bemész a D épületben az első emeletre jobbra van a pénztár,ott befizeted a kép árát 500ft és mehetsz az Uh-ra,ha bementél mond,hogy szeretnél képet a babáról és kapsz 2db-ot.Ha van kérdésed szivesen segítek.Üdv:Vera
2009. ápr. 25. 14:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.Mindenre válaszoltál ami érdekelt. :)

Talán csak egy kérdésem maradt..biztos hogy nem mondanak semmit a nemét illetően?

2009. ápr. 25. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia.Nem szidnak le,de nem valószínű,hogy a 12hetes Uh-n látni fogják a nemét,ja és ne is ez legyen a legfontosabb,tudom,hogy kiváncsiak vagytok rá(én is az voltam),de nekem csak a 16.héten(magándokinál voltam),ott lehetett sejteni,hogy fiú,de azt mondta,hogy ilyen korán nem szeret találgatni,mert nem igazán látszik és volt,hogy vki bele élte magát abba amit mondott és utána mégsem az lett.Legyen az egészség az első szempont,és utólagos a neme,de a 18.héten már bizti,hogy megmondják(ha megmutatja magát:).Türelem,és kitartás a hosszú meleg nyárra.Én már csak tudom,augusztus végén szültem.Üdv:Vera
2009. ápr. 27. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!