Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet megindítani a...

Hogyan lehet megindítani a szülést?

Figyelt kérdés

Milyen tórnával? Milyen módszerekel? Otthoni praktikákal?

Várom segítségeteket.

2011. szept. 16. 11:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
igen és már elégé kényelmetlen.
2011. szept. 16. 13:06
 12/16 Andrea1987 ***** válasza:
Nekem se vált be a tonic 1 hét tulhordás után oxitocin inditásom volt, de a kisbabám elég kis sullyal született 2650 g mal. De jo hogy beinditották mert nem volt már magzatvizem.Szerintem ha nincs semmi gond akkor várd ki türelmesen.
2011. szept. 16. 14:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Bábakoktélt nem venni kell, hanem összekutyulni - google jó barát.

Ricinusolajat pedig vehetsz bármelyik gyógyszertárban, 1 vagy 2 decit szoktad adni olyan üvegbe, mint a köptetőket, és 2-300 Ft az ára.

2011. szept. 16. 17:23
 14/16 A kérdező kommentje:
és milyen mozgást végezhetek amivel meginditom a szülést de nem ártok vele a babának?
2011. szept. 16. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézd elhiszem, hogy kényelmetlen. Én is végig játszottam mindent, kivéve a ricinus olajas bábakoktélt. Augusztus 19-én szültem végül is császárral. Hidd el ha a babád nincs kész, vagy valami akadálya van a sima hüvelyi születésnek semmivel se tudod kicsalogatni. Én 1 cm-se nyíltam, még attól se, hogy 1 héten belül 3 doki vizsgált úgy, hogy sírva jöttem ki a vizsgálóból. A sex semmiség volt a vizsgálatokhoz képest, mármint indítás céljából.

Infúzióban kaptam az oxitocint 7-től du 2-ig és a világon semmi nem történt. Sajnos ezeket a dolgokat nem lehet előre látni!!!! Sose gondoltam volna, hogy császároznak hisz 26 hetesen már be volt fordulva. Kitartást kívánok.

2011. szept. 17. 08:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Mozgás: lépcsőzés, emelgetés(?), guggolgatás, fitness-labdán pattogás.
2011. szept. 17. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!