Hogyan lehet megindítani a szülést?
Milyen tórnával? Milyen módszerekel? Otthoni praktikákal?
Várom segítségeteket.
Bábakoktélt nem venni kell, hanem összekutyulni - google jó barát.
Ricinusolajat pedig vehetsz bármelyik gyógyszertárban, 1 vagy 2 decit szoktad adni olyan üvegbe, mint a köptetőket, és 2-300 Ft az ára.
Nézd elhiszem, hogy kényelmetlen. Én is végig játszottam mindent, kivéve a ricinus olajas bábakoktélt. Augusztus 19-én szültem végül is császárral. Hidd el ha a babád nincs kész, vagy valami akadálya van a sima hüvelyi születésnek semmivel se tudod kicsalogatni. Én 1 cm-se nyíltam, még attól se, hogy 1 héten belül 3 doki vizsgált úgy, hogy sírva jöttem ki a vizsgálóból. A sex semmiség volt a vizsgálatokhoz képest, mármint indítás céljából.
Infúzióban kaptam az oxitocint 7-től du 2-ig és a világon semmi nem történt. Sajnos ezeket a dolgokat nem lehet előre látni!!!! Sose gondoltam volna, hogy császároznak hisz 26 hetesen már be volt fordulva. Kitartást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!