Nyaki redő 3mm. Nagyon megvagyok ijdve, baj van?
Tegnap voltam a 12 hetes uh.-on ahol a nyaki redőre 3mm-t mondott.erre az aszisztens visszakérdezett,hogy írhatja e 3mm alattinak.Az orvos azt mondta igen.Hülye voltam,mert ott nem kérdeztem rá,hogy ez most mit is jelent,csak utána kezdtem el ezen kattogni.Vissza néztem,hogy a 2éves kisfiamnál mekkora volt anno.Neki 13 hetesen volt 0.7mm,ő egészséges,semmi baja.Az orvos nem mondott semmit,legközelebb csak a 16 hetes vérvételre megyek,de én most nagyon megvagyok ijedve...de ha látott volna valami gondot azt mondta volna ugye???Ja a papírra az rávan még írva,hogy orrcsont látható.
Köszönöm mindenkinek előre is!
nekem jó volt az értékem, de mégis mindenhova küldeni akartak mivel 35voltam, én is Hajdú Krisztinánál voltam, aki egy nagyon megnyugtató személyiség! Nekem is azt mondta, hogy ennek a gyereknek aztán az égvilágon semmi baja!!! És én is ahogy tőle kijöttem a rendelőből, megszállt a nyugodtság, és azóta sem aggódom, hogy bármi baja lenne. 18hetes vagyok, az afp-m is tökéletes, mint minden eddigi leletem- nem is küldtek sehova genetikára.
Ajánlom neked én is a Hajdú Krisztinát- nagyon jó genetikus!!!
Hívd az Istenhegyi Klinikát és irány Pest!!! Remélem Téged is megnyugtat majd, egyébként is több szem többet lát!
Nagyon köszönöm mindenkinek!Igen a védőnőm is tanácsolta Hajdú Krisztinát.Bár ő azt is mondta,hogy azért nyugodjak meg,mert az orvos felelőssége tudatában merte mondani,hogy írhatják 3mm alattinak.Ettől függetlenül mondta ha megengedhetem magamnak akkor menjek és nyugtassam meg magamat.Ezzel csak annyi probléma van,hogy a 13. hétig el kell végeztetni(ugye?) Sajnos az kedden lesz már nekem és holnap a 2éves kisfiamat vinni kell veszprémbe vizsgálatra,mert hétfőn pedig műtik :( Tehát tényleg éppen csak a kedd maradna megoldásnak(szerencsére csak kis műtűt lesz még aznap du.-n haza mehet a picur)
Kedden még tudnék vajon menni és tudnának fogadni is?Mit tegyek?
Szia!
A 3 gyerekes egészségügyis anyuka vagyok.
Szerintem hívd fel őket és kérj egy SOS időpontot. Mond meg, hogy nem "mozizni" szeretnél csak egy gyors rákukk is elég!
Ha gondolod, nekem megvan a doktornő privát mobilszáma, lehet, hogyha vele beszélnél az eredményesebb lenne.
Ha gondolod akkor írj egy privát e-mail-t!
Kisfiadnak mielőbbi jobbulást, gyógyulást!
Kedves 3 gyerekes egészségügyis anyuka!Neharagudj,hogy ilyen sokára reagálok,csak sajnos itt volt ez a kis műtét a 2évesemnél és most arra koncentrálltam :( Már minden rendben,köszönöm.
Sajnos pestre már nem tudok eljutni :( ,de ma elmegyek egy másik orvoshoz is,nézze csak meg,aztán remélem nem lesz semmi gond!Azért köszönöm szépen a kedvességed!
Nagyon örülök, hogy jó a hír!!! ÍRJ MÉG!!!
Amúgy sajnos nagyon sok mindentől függ, hogy az UH-n mennyit mérnek!!!
Nálam pl 6+1nél 4 mm-es babát láttunk szívhanggal. Két napra rá véreztem, ismét UH-ztak, ahol a nő tiszta sietős,ingerült volt és 2 mm-es babát mért,plusz hogy felvált a petezsák és leállt velem vitatkozni, hogy NEM MÉRHETTEK két nappal előtte annyit, mert ő most ennyit mér és kész! Gondolhatod!!!! Szinte már leírtam a babát... De hála az égnek, az elkövetkező időszakban már nem véreztem és a következő UH-n már 3 cm-es volt a babám!!!
Rengeteg hanyag és NEM ODA VALÓ orvos van :((( Mind utcára való!!
Nagyon klassz!!! :) :) :)
(egyik válaszoló vagyok, azt írtam, hogy paráznék, és mennék 4D-re)
Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!