Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üdv! 8hetes terhes vagyok,...

Üdv! 8hetes terhes vagyok, mennyi esélye van, hogy megmaradjon a terhesség?

Figyelt kérdés

8hetes terhes vagyok,vasárnap együtt voltam a párommal,és ezután elöntött a vér.Voltam bennt egyből kórházban ügyeleten,ahol gyakorlatilag kímélő életmódot javasoltak.

Próbálok magamra vigyázni,de ennek ellenére minden nap vérzek egy keveset,ha vécére megyek,akkor is.

Nem barnás,nem alvadt,nem darabos,hanem friss piros.Nem görcsölök,nincsenek fájdalmaim.

Volt valakinek ilyen?

2009. ápr. 23. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%

"Kedves" utolsó válaszoló,azért válogasd meg a szavaidat,ez nem pocskondiázó oldal!Neked se esne jól,ha ilyet írna neked valaki,mikor épp kétségbe vagy esve.Légy empatikusabb,vagy ha ez nem megy,inkább ne válaszolj!

Kedves kérdező,pihenj,feküdj sokat,és esetleg kérdezz rá a duphaston,és a rutascorbin nevű gyógyszerekre a dokidnál-nekem segítettek!6.5 hós kislány édesanyja

2009. ápr. 23. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:
62%
Bocs,azóta már nem utolsó válaszoló a "kutyapecér"
2009. ápr. 23. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
77%

13:31-es. Te normális vagy?

Eleve mi az, hogy ilyet mersz írni? A másik dolog, hogy a szex emberi szükséglet, és miért is ne szexelhetne, ha az előző terheségével nem volt probléma?

Gondolom valami megkeseredett vénlány vagy, aki a kutyának sem kell.... Undorító, hogy egyesek mit meg nem engednek maguknak, szörnyű.

Kedves kérdező, sok-sok pihi, és irány a doki:) Szerintem is kapsz rutascorbint a vérzésre, és megtartót, biztos ami biztos:) Ha van szívhang, nagy baj nem lehet, de majd a doki megmondja:)

Fel a fejjel.

33+6 hetes kismama

2009. ápr. 23. 13:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Eszem megáll egyesektől. Minek ír az ilyen? Kedves kérdező, egyetértek az eddigi tanácsokkal, sok pihi és mielőbbi nőgyogyi!

Nem lesz semmi baj! Kitartás!

6 heteske

2009. ápr. 23. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia! 8 hetesen Én is bevéreztem (semmi görcs, vagy fájdalom nem volt mellé) és az ügyeleten kötöttem ki. A doki megvizsgált, csinált Uh-t és szerencsére minden rendben volt a picivel. De miután látta minden oké, egyből azt kérdezte nem voltunk-e együtt előtte a párommal. Ugyanis különösen a terhesség első időszakában sokkal sérülékenyebb a hüvely fala, az erek telítettebbek és emiatt könnyen előfordulhat vérzés. Nálunk nem volt sex előtte, így írt fel gyógyszert fenyegető vetélés miatt.

De egyébként mi is voltunk együtt a párommal azután, hogy kiderült, hogy terhes vagyok, eszembe sem jutot volna, hogy ne tegyük, és az első terhességemnél sem volt semmi gond a sex miatt. Úgyhogy emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod.

Ha pedig holnap mész dokihoz és az Uh-n is mindent rendben talál, lehet Te is kapsz gyógyszet, illetve legfeljebb azt javasolja, hogy a 12. hétig ne legyetek együtt biztos ami biztos alapon a pároddal.

16 hetes kismama

2009. ápr. 23. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!