Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Üdv! 8hetes terhes vagyok,...

Üdv! 8hetes terhes vagyok, mennyi esélye van, hogy megmaradjon a terhesség?

Figyelt kérdés

8hetes terhes vagyok,vasárnap együtt voltam a párommal,és ezután elöntött a vér.Voltam bennt egyből kórházban ügyeleten,ahol gyakorlatilag kímélő életmódot javasoltak.

Próbálok magamra vigyázni,de ennek ellenére minden nap vérzek egy keveset,ha vécére megyek,akkor is.

Nem barnás,nem alvadt,nem darabos,hanem friss piros.Nem görcsölök,nincsenek fájdalmaim.

Volt valakinek ilyen?

2009. ápr. 23. 13:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
hát azért jó lett volna akkor 12 hétig nem együtt lenni....nőgyogyidnál voltál??lehet vmi ormongyógyszert kée szedned
2009. ápr. 23. 13:08
 2/15 A kérdező kommentje:

A kisfiamnál nem volt ilyen probléma,

senki nem mondta,hogy ne legyünk együtt 12hétig...

Nem is volt miért mondani,eddig egészséges terhességnek indult.

Holnap rendel a saját dokim.

2009. ápr. 23. 13:10
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Uh-ot néztek?
2009. ápr. 23. 13:11
 4/15 anonim ***** válasza:
értem-első vagyok.Hát tényleg uh n néztek??Saját dokihoz mindenképp menj el azért holnap
2009. ápr. 23. 13:12
 5/15 A kérdező kommentje:

Persze,bár egy héttel kisebbek látták most,mint amennyinek az előző uh alapján lennie kéne.

Szívhangja van.

2009. ápr. 23. 13:13
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ha nem görcsölsz akkor nagy esély van rá hogy megmarad.Van egy ismerősöm aki szintén ilyen volt mint te,hogy ha wcre ment már attól is bevérzett.Most 18 hetes km és hála az égnek nincs semmi gond velük.Elfog múlni,de feküdni kéne szerintem.Sok sikert kívánok!
2009. ápr. 23. 13:14
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. ápr. 23. 13:16
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Ha uh-on minden oké volt, akkor nincs gond. A vérzés valószínűleg nem a picitől jön. Lehet h a méhszájad sérült, vagy egy hematóma. Holnap megtudod az okát. A pici biztosan jól van. pihenj sokat, és beszélj vele sokat!

írd meg mi lett!!!!

2009. ápr. 23. 13:26
 9/15 anonim ***** válasza:
43%
törölték:)köszi.
2009. ápr. 23. 13:34
 10/15 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem egy kismamának tanácsot kell adni,nyugtatni nem pedig bánó szavakat írni,

Boldog babavárást,

24 hetes kismama:)

2009. ápr. 23. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!