24 hetesen normális, hogy ennyire be vagyok parázva és egyfolytába sírógörcsöm van?
Figyelt kérdés
Egy hete érzem magam ilyen nem jól, egyfolytában csak agyalok, készülünk a babaszobát kialakítani és lassan szeretnénk bevásárolni gyerekágy, babakocsi és ami kell, első babát várjuk, szeretnénk neki mindent megadni amit csak lehet, de ez a válság teljesen kikészít, annyira nehéz, érzem ahogy fordulok befele, tiszta depis vagyok. A kis drágát nagyon várjuk, örülünk neki, de látom a férjemen is, hogy az anyagiak miatt kezd kétségbeesni, mit tegyek, hohy jobb legyen, biztos mások is vannak hasonló helyzetbe.2009. ápr. 23. 12:58
11/13 anonim válasza:
Szia! Nem vagy egyedül ezzel, én pl a héten borultam ki mert a doki "megfenyegetett" ha nem hagyom abba a munkát kórház lesz a vége! Pedig nagy szükségem lett volna még a munkára! Mivel próbaidős voltam megszűnt a munkaviszonyom:( Fontosabbnak éreztem mindennél a babót, így a héten már pihentem. A párom azt mondta én ne agyaljak semmin, majd ő aggódik. Nekem pedig rossz látnom, hogy agyonhajtja magát,félek tulságosan is! Igaz saját házunk van, de rajta a sok hitel, a kicsink meg útban! 23 hetes vagyok,és nagyon félek a jövőtől!
12/13 A kérdező kommentje:
Ez a szönyű a fiatalok hiába építik a jövőt és családot alapítanak, a kormány mindent tönkretsz. Pihenj sokat, ha eddig dolgoztál mert kell a babának is a pihi, én veszélyeztetett terhes vagyok ezért már 6 hetesen elmentem táppénzre és azóta itthol vagyok.
2009. ápr. 23. 14:06
13/13 anonim válasza:
Előző vagyok! Igaz a jövőtől félek, de a boldogság felülmúlja, a pocaklakóm és a párom feledteti a sok rosszat! Az bizti hogy szerető környezetbe fog születni, és ez az elsődleges!!!
Nagyon boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!