Ki hányadik héttől kezdte el kimosni a baba ruháit?
Figyelt kérdés
Most 32 hetes vagyok, és nem tudom hogy meddig lesz még jó napos idő,hogy rendesen megszáradjanak a babaruhák.
Ha elkezdem a héten kimosni őket,akkor nem lesznek zárt,állott szagúak a szekrényben?
2011. szept. 15. 08:52
11/11 anonim válasza:
Én is ma mostam az első adagot, és a 35. hétben vagyok. Már hamarabb is akartam, de úgy vagyok, mint egy korábbi válaszoló: amúgy is állandóan mosok (mi ketten + 4 gyerek, akik rendesen koszolnak), és nem tudtam nekiállni. De ma elhatároztam, hogy ma mást nem mosok, mert mostmár itt az idő elkezdeni. A barátnőm velem egyidős terhes, és már vagy 2 hónapja kimosta őket (+ azóta még egyszer újra)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!