Normális a sárga folyás? Tapasztalt más kismama is ilyet?
20 hetes vagyok, és kb a 12. héttől van sárga folyásom. Nem ég, nem viszket, nem büdi, csak sárga. Hol világosabb, hol sötét, több-kevesebb. Nagyon aggaszt:(
Kaptam rá Klion D100-at, de ugyanolyan maradt a kúra végére is, és azóta is. Az orvos szerint akkor normális... Kismamák, ti is tapasztaltatok ilyet? És ha igen, természetes volt? Előre is köszönöm!
Ja! elfelejtettem írni 20+6hetes vagyok.
(első voltam)
Nekem is van és egyre több.
Normális.
Mindenütt fehéresnek mondják/írják de szerintem is inkább sárga. És ahogy írod, ha nem éget, nem viszket, nem büdös, akkor minden OK. (bocsi, de "frissen" tényleg világosabb színű, és ahogy megszárad lesz sárgásabb, állaga is változó, folyósabb vagy nem annyira)
38 hetes
Szia,
20 hetes vagyok én is és nekem is ez van hetek óta, Mindig szóltam a dokinak, már adott rá kúpot is, de minden a "régi" maradt, miután elhasználtam ezeket. Szóval arra kezdek rájönni, hogy ez van és kész. Egyébként az megnyugtatott egy kicsit, hogy más is észlel ilyet. Eddig mindig csak fehéres, krémes és bő folyásokról olvastam...(bocs)Egyébként eddig nekem sem okozott más problémát. Viszont kenetvizsgálatot eddig még nem csinált a dokim, a védőnő szerint nem is nagyon szoktak...?!fura.
Nekem is sárga, a dokim felírt kúpot meg krémet, a helyzet nem változott. De csinált kenettenyésztést is, és mindenre negatív! Szóval úgy tűnik, ez tényleg normális!
34 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!