33 hetesen fejvégű volt a babám. Ugye már nem fordulhat vissza?
Figyelt kérdés
Most vagyok 36 hetes és elég sokat mozog, fészkelődik és eldeformálódik a hasam. Remélem nem fordult meg, mert nem szeretnék császárral szülni. Ugye ilyenkor már kevés az esélye hogy visszaforduljanak?2011. szept. 14. 23:24
11/13 anonim válasza:
nekem a 37.hétig fejvégü volt a kicsi aztán egyszercsak pupozott és most már a popoja van lent...most korházban fekszem és hétfőn császár
12/13 anonim válasza:
Nekem még van, hogy 2-3 naponta megfordul. Tegnap is forgott egyet, én már nem bírom követni mikor mije merre van, annyit mozog. 34 hetes vagyok. Lehet érezni, nem éppen kellemes érzés, mert már nincs neki helye, rendesen feszegeti a pocakot. Legalábbis az enyém már szinte "fájt", ráadásul pont félig hanyatt feküdtem. Végignéztem, ahogy deformálódik a hasam, mert érdekes volt, de kellemetlen érzés.
13/13 anonim válasza:
6.19!
Azért fektettek be, mert 37. héten fordítva fekszik???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!