17 hetes kismamik? Ha van kedvetek írjatok, és osszuk meg egymással, hogy mi is történik velünk hétről-hétre!
Apa meg az Oszkárra szavazott, de én szülöm és tőlem kérdezik :)
K.A (Bocsi a sok elaprózásért)
Sziasztok!
Mira!
Nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak. Amúgy ezt úgy "bírom", hogy Mindenki mindig mást mond! Jó, hogy í védőnő így ért a dolgához! De abban igazad van, hogy inkább küldjenek 100-szor feleslegesen, mint egyszer véletlenül ne.
Mondtak paramétereket? Mekkora most a babád?
Mi holnap megyünk ultrahangra, már én is tűkön ülök! Nagyon remélem, hogy nem lesz szégyenlős a pocaklakó!
Ma töltöttük a 20. hetet. :) Nekem semmi változás a tüneteket illetően. Néha feszül a hasam alul, de ennyi. Ha kicsit lepihenek, akkor elmúlik, bár ez pl. a nagy után rohanva a játszótéren nem mindig kivitelezhető, de azért nem olyan vészes.
Írjatok majd, én is jelentkezem holnap, hogy mi volt.
Bogi
Anett!
Akkor Te is írj holnap, hogy mi volt, de ne izgulj, minden rendben lesz, főleg ha a kombinált teszted jó lett.
Nekünk az csak fizetősen csinálták meg, úgyhogy nem tudom min múlik, hogy megcsinálják-e vagy sem.
Bogi
K.A-nekem is az a megérzésem h újra fiam lesz s én is álmodtam vele(azt h uh-on néztük és mondták h kisfiú):)
hát majd meglátjuk igazunk lesz e, hamarosan kiderül neked remélhetőleg:)drukkolok!
köszi Bogi, végre megnyugodhattam:) persze irtak mindenféle adatokat az uh-eredményre. én 18+3naposan voltam s a következők lettek:BPD-4,35cm HC-15,85cm AC-13,98cm FL-2,69cm hátsófali lepény és a magzat becsült sulya 259g :) ezek az adatok vannak.
remélem neked is kiderül h milyen nemü a baba!!!ird majd meg a vizsgálat után!
tényleg azt megkérdezhetem h ki hány éves,ill a párja mennyi és mivel foglalkoztok(már amikor nem vártatok babát) én 27 leszek novemberben, a fiam 25évesen szültem. a párom 33éves.nem vagyunk házasok de 9éve vagyunk együtt. dietetikus diplomám van, de egy cégnél dolgoztam ügyintézőként mielött a fiammal elmentem anno szülési szabira. no rolam ennyit:D Mira
Sziasztok, még az elején írtam ide, 17hetesen- nekem van már két kisfiam. Én holnap leszek 20hetes. Tegnap voltam a genetikai UH-n, bébi rendben és ismét kisfiut várunk, azt is megtudtuk. Nagyon örülünk neki. :)
Üdv mindenkinek!
Évi
hát igen, nálunk - férfi uralom lesz, az biztos! :) Most kért a nagyobb gyerek egy macskát, már régóta szeretne, mondtam is, hogy oké, de csak lány cica jöhet!!!
:)
Boldog babavárást mindenkinek!
Évi
Én 30 éves vagyok, a párom 34 éves. Első baba, mi 7. éve vagyunk együtt és mi sem vagyunk összeházasodva. Én éppen a jogot végzem - ezt az évet passziváltattam a babára való koncentrálás miatt és amiatt, mert délutánra nem élek munka mellett -, amúgy közszolga vagyok, a párom kétkezi munkás érettségivel és szakképzettséggel, egyébként elektronika-szerelmes :)
Van egy francia bulldogunk, aki tünemény és semmi pénzért nem mondanánk le róla.
Amúgy békében eléldegélünk és várjuk (én jobban) a picurit. K.A - Zora
Halihó. Megjártam a genetika uh-ot, minden ok, 25 deká k vagyunk :D ! Aztán átmentem a genetikai tanácsadóba, bár nem értem, hogy minek. Max arra volt jó, hogy jól felhuzzanak, és kiosszam őket..
9re voltam beírva uh-ra, behívtak 8:30kor.
10re tanácsadása. 8:40-kor beűltem a váróba, mire közölték, h 10kor kezdik a rendelést. 10re tele a rendelő, mozdúlni nem lehetett.
10:30-ra megérkezett a doki, aki elkezdte behivni az embereket. Olyan dél körűl eldurrant az agyam, és bevágtattam a beszólitptt hölgyemény elé, és megkérdeztem, hogy ha péntek óta van időpontom 10 órára, és 3 órája elsőként ülök kint étlen-szomjam, mégis mire számítság, naplemente előtt behívnak még...
Na a következő én voltam (amugy még lehet most is ott ülnék)
JAHH... És az egész koplalásom eredménye: Üdvözlöm hölgyem, ezek a leletek? Aham... Genetikai betegség a családban?? Nincs? Nagyszerű. Akkor 3 hét múlva jöjjön vissza ultrahangra... Viszlát.
Szóval ezért a 40 mp-ért vártam 3 órát, és rágtam le a körmöm.
Amúgy 25 éves vagyok, és fodrász, de már nem dolgozom annyit. Párom 29 és banknál melózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!