Lehet valami bajom ha kerékpározok?
Figyelt kérdés
Most vagyok 20 hetes kismama, de 15 hetes koromban megállapította a dokim, hogy a méhlepényem nagyon lent van. Azóta csak sétáltam. Szerintetek ha most kerékpározok (kb. oda vissza 1 km) akkor lehet valami baja a babának?2011. szept. 14. 17:06
1/7 anonim válasza:
Ha teljesen zárt vagy, akkor nem. 1 km amúgy is semmi, én még 40 hetesen is tekertem.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt írta a papírra, hogy zárt a méhszáj. Akkor semmi bajunk nem lehet! Köszi a gyors választ! :)
2011. szept. 14. 17:11
3/7 anonim válasza:
Most két tábort fogsz hallani, mindenki kifejti majd érveit és ellenérveit a vigyázz magadra mint a hímestojásra állásponttól az utolsó napig mezón 16 órát dolgozó várandós kismamákig. Te tudod, hogy érzed magad és mit vállalsz be és mit nem. Egy km nem nagy távolság, miért nem sétálsz egyet? Abban nincs akkora kockázat, mint a bicikliben. Én nem azt mondom, hogy légy hímes tojás, én azt gondolom, hogy amiben kétség merül fel, azt nem szabad, mert ha biztos lennél magadban, nem kérdeznél másokat. Csak azt tedd, amit a szíved nyugodtan megenged!
4/7 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem, mert a dokim nem mondta, hogy tilos a kerékpározás, csak a nővérem nem tanácsolta. Így nem tudom...ha fontos lett volna mondta volna az orvos is nem?
2011. szept. 14. 17:24
5/7 anonim válasza:
Ha tudsz vigyázni, hogy ne essél el,akkor nem lehet bajod. Ezért kockázatos.
6/7 anonim válasza:
Az én lepényem is lent van de szoktam bicajozni.Előtte is nagyon szerettem. Azért szokták tiltani mert ha elesel elég nagy baj lehet. Vigyázz magadra.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Akkor én is megpróbálok újra! Nem fáj vagy kellemetlen?
2011. szept. 14. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!