Ikres kismamik! Nektek mikor derült ki, hogy ketten vannak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 09:29
1/6 anonim válasza:
6 hetes 6 napos korban, az első ultrahangon. Látszott az is, hogy egypetéjűek, egy petezsákban voltak.
Mostanság a 20. hétben járunk, és tudjuk azt is, hogy kislányok :-)
2/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!! És érezted, hogy többen vannak? Vagy voltak tüneteid?
2009. ápr. 23. 09:35
3/6 anonim válasza:
Köszönöm, köszönjük :-)
Nem éreztem semmit, egy hányinger nem sok, annyi sem volt. Csak nagyon aluszékony voltam az első 15 hétben.
Nem gondoltam rá egy pillanatig sem, hogy ketten lehetnek, meg is lepődtünk azon a bizonyos első ultrahangon :-)
Mostanság viszont a hasméretem igen csak gyanakvásra adna okot, szerintem nagyon nagy. A minap összefutottam egy 28 hetes kismamával, és az én hasam nagyobb volt, mint az övé, pedig eddig összesen 3,5 kg-ot híztam.
Nálad mi a helyzet? Már tudod vagy még csak szeretnéd?
4/6 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, hányan vannak, azt sem tudom, szeretnék-e ikreket, mert kicsi a méhem, talán ki sem tudnám őket hordani, akkor inkább egy egészséges. Volt egy vetélésem december végén, amikorr úgy éreztem, ikrek lettek volna. Most semmi mást nem szeretnék, mint hogy megmaradjon és egészséges legyen! :)
2009. ápr. 23. 10:11
6/6 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM!!!! :)
2009. ápr. 23. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!