Meddig bicikliztek kismamák?
Ameddig a dokid nem tílt el,mig te jól érzed magad,
ameddig nem nehéz és nem érzed megterhelőnek....
azért ez nem egészen így van
én például a 15 héten úgy bebringáztam hogy a kislányom órákon át majd kirúgta az oldalam és én is kifulladtam
én akkor leálltam a bicajjal,.
és én nem is mernék felülni ha megtudnám hogy újra terhes vagyok az bizti,
az ember akaratlanul is belemehet vmi kátyúba, döccenőbe, sok az őrült ember az utcán, akik miatt lehet hamar kapcsolni kell a beingán és lepattani,
hát ezek nem egy kismamának való manőverek
( szerintem)
de ismertem olyat aki majdnem már azzal ment szülni is
a doki jól lehordta hogy már jó hogy nem a szülőszobára is azzal megy :)
szóval én nem bicajoznék, de te tudod :)
1,5 éves baba anyukája
Semeddig.
Amióta babát várok nem bicajozok,pedig a párom és a lányom megy.
Rajta van a tiltó listán,és bár nem vagyok egy mindentől parázós anyuka, erre odafigyelek.
Baleset veszéléyes,és egy sima kis esés vagy borulás, vagy csak egy egyszerű eldőlés is bajokat okozhat. A súlyosabb esetekről már nem is beszélek.
És ere még rájön az,hogy a rázkódás direkt a szeméremcsontodat üti, így sokkal direktebb,és nem tesz jót.
Én az előző terhességeim alatt egyáltalán nem bicajoztam, de most többször úgy adódott, hogy praktikusabb volt bicajjal mennem, mint autóval. Jól is esett, semmi gondom nem volt, kb. a 30. hétig bicajoztam (kb. heti 1 alkalommal), aztán kölcsönadtam a bicajom, így azóta nem...
34 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!