Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerül egy szülés...

Sz.mse kérdése:

Mennyibe kerül egy szülés mostanában?

Figyelt kérdés
Gondolok a dokira szülésznőre stb...
2011. szept. 13. 13:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A dokimnak 8 hete 70.000 adtunk,és nem bántam meg!!Ha lesz következő baba,biztos újra fogadnék orvost.Nem mernék ügyeletesnél szülni.Ez csak az én véleményem,ne értsétek félre.
2011. szept. 13. 17:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Sziasztok. 17 hetes kismama vagyok. Én elmentem itt nálunk az sztk-ba a nőgyógyászhoz. Aki kb 3 perc alatt megvizsgált, "megvágott" egy beutalóval és mondta, hogy 2 hét múlva jöjjek vissza. Ez a legelső alkalommal volt, 6 hetesen. Úgy ledöbbentem, hogy köpni-nyelni nem tudtam... Azt sem mondta, mekkora a babám, jó helyen van-e, estleg "itt a telószámom," ha valami gond lenne. Persze előre eltette az 5000 Ft-ot, amit azért tettem ki, hátha kapok egy kis emberséget. Még annyit azért hozzátett, hogy 100.000 Ft körűl szokott kapni a szülésnél....

Nekem sem kellett több, kerestem egy magánorvost Kecskeméten, akihez 4-6 hetente kell mennem, és alkalmanként 8000 Ft-ot kér, de kb 30-35 percet bent vagyok nála, és rendkívűl kedves, és nem érzem azt, hogy legszivesebben kidobna már, hogy jöhessen a következő...

Megkérdeztem tőle, mennyit szoktak adni a szülésnél.. A válasza annyi volt, hogy aki amennyit szán, vagy tud adni. De én erőlködtem, hogy mondjon egy összeget, mégis tudjam mire számítsak. 20.000-et mondott. De azt is csak akkor ha megleszek elégedve és megengedhetem magamnak, ha nem akkor költsem a kicsire. Ha nem tudok neki adni, akkor is ugyanugy fog fogadni szülés után, mint előtte.

Bocsánat, hogy ilyen hossszúra sikeredtem, de gondoltam leírom az én tapasztalatomat, az sztk-s orvossal és egy magándokival.

Azt gondolom, és tanácsolom mindenkinek, hogy ha szűlni készűl, mindenképp keressen magánorvost, mert emugy csak 1 lesz a futószalagon...

Persze biztos vannak kivételek is, de nagyon ritka...

2011. szept. 14. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!