Hányadik hétig ajánlott szedni a magne B6-ot? Mikor hagyjam abba? 35 hetes vagyok! Miért nem szabad végig szedni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 19:59
1/4 anonim válasza:
Szia
36. hétig lehet szedni. Én úgy tudom, hogy a fájások miatt nem lehet szedni. Mert a magnézium ellazítja a méhet és így nem tudod a fájásokat rendesen érezni, vagy valami ilyesmi.
2/4 anonim válasza:
A 36. hét végéig lehet szedni,utána nem ajánlott,mert ellazítja a méh izmait,így gyakorlatilag a méhösszehúzódások ellen hat,így késleltetheti a szülés időbeli megindulását.
3/4 anonim válasza:
Én 36+4 hetes vagyok. Kedden voltak jósló fájásaim,és akkor még azt mondta a doki hogy igen vehetek be:D mert ha ezek igazi fájások akkor az ugy sem állítja le:D Nekem pl hatásosabb volt a melegvizes fürdő.
A 37.-ik hétnél a baba tüdeje is tökéletesen készen áll arra hogy megszülessen,úgy hogy akkor már nincs ok a "görcsoldára". Boldog babavárást,és könnyű szülést:D
4/4 anonim válasza:
A terhesség alatt lehet szedni de a 9.hónapba már ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!