Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az egyszeri anyasági támogatás...

Az egyszeri anyasági támogatás igényléséhez nem számít, ha 2 védőnőnél volt meg a 4 terhesgondozás?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy költözés miatt védőnőt kell majd váltanom, városból faluba költözünk.

Most albérletben lakunk, jövőhéten megyünk háznézőbe, és remélem minél hamarabb sikerül megvenni a házat.

2009. ápr. 22. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Mindegy csak legyenek meg a pecsétek. Az a lényege, hogy látott védőnő, és orvos, nem a személye.
2009. ápr. 22. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem orvosi pecsétből kell 4.(nekem a védőnő csak kitöltötte a kis könyvet amikor először voltam nála)

És én a kórházban kaptam a záróval együtt egy igazolást,hogy megvan a 4 pecsétem.Amikor igényeltem az anyaságit akkor is azt kérték,nem a kis könyvet.

2009. ápr. 22. 19:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 22. 19:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem 3 védőnőm volt a terhességem alatt! :-)

Miután megszületett a Manócska, az "aktuális" védőnő kitöltött egy formanyomtatványt, amin a 4 dátum szerepelt. ( a kötelező UH-ok)

Sok sikert a költözéshez! El se tudod képzelni, hogy kisbabával mekkora áldás falun lakni! :-)

2009. ápr. 23. 01:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Tudom milyen falun lakni, mert én is ott nőttem fel, és a párom is, de aztán városba "kényszerültünk" (összeköltözés, munkahely miatt; nem akartunk egyik szülő nyakára sem összeköltözni, csak ketten akartunk lenni). Most mindenképp faluban szeretnénk házat venni, hogy jön a baba!

Mindenkinek köszönöm a választ!

2009. ápr. 23. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!