Az egyszeri anyasági támogatás igényléséhez nem számít, ha 2 védőnőnél volt meg a 4 terhesgondozás?
Lehet, hogy költözés miatt védőnőt kell majd váltanom, városból faluba költözünk.
Most albérletben lakunk, jövőhéten megyünk háznézőbe, és remélem minél hamarabb sikerül megvenni a házat.
Szerintem orvosi pecsétből kell 4.(nekem a védőnő csak kitöltötte a kis könyvet amikor először voltam nála)
És én a kórházban kaptam a záróval együtt egy igazolást,hogy megvan a 4 pecsétem.Amikor igényeltem az anyaságit akkor is azt kérték,nem a kis könyvet.
Nekem 3 védőnőm volt a terhességem alatt! :-)
Miután megszületett a Manócska, az "aktuális" védőnő kitöltött egy formanyomtatványt, amin a 4 dátum szerepelt. ( a kötelező UH-ok)
Sok sikert a költözéshez! El se tudod képzelni, hogy kisbabával mekkora áldás falun lakni! :-)
Tudom milyen falun lakni, mert én is ott nőttem fel, és a párom is, de aztán városba "kényszerültünk" (összeköltözés, munkahely miatt; nem akartunk egyik szülő nyakára sem összeköltözni, csak ketten akartunk lenni). Most mindenképp faluban szeretnénk házat venni, hogy jön a baba!
Mindenkinek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!