Békéscsabaiak! Dr. Baukó Attiláról mi a véleményetek? Bőv. Lennt!
Szia! Képzeld el, mi történt. Délután volt egy kevés barnás folyásom, de csak a wc papíron volt észlelhető. Teljesen bepánikoltam, rám jött a sírógörcs - ami már egyébként is lappangott bennem. Munkaidőben történt, úgyhogy azt sem tudtam hová rohanjak. Próbáltam hívni a dokit, de nem sikerült elérni, úgyhogy munka után bementem a nőgyógyászatra, mondván, ott úgy is van ügyeletes orvos. Megvizsgált, azt mondta, hogy minden rendben, teljesen normális a kis embriókám! :) Akkor már nem is volt semmi folyás. Annyira megijedtem, hogy azt nem lehet elképzelni! Azóta 10 percenként járok budira! Nem gondoltam volna, hogy ennyire "nehéz" a terhesség. Tudom, hogy lazábban kellene vegyem, de annyira vágyom rá, hogy nem tudom könnyebben kezelni.
Abban, amit írtál, tejesen igazad van. Adok még egy "esélyt" a dokimnak, mert már beírattam magam 12-ére, de ha akkor sem ad semmit, akkor átmegyek máshoz. Ja, de legalább most kaptam papírt arról, hogy kismama vagyok! :) 34 mm a petezsák. Neked mekkora volt múlt héten?
Hogy vagytok? Remélem veletek minden rendben!
Jajj! Olyan jó, hogy ezt írtad! Próbálok megnyugodni, de reggel is volt, és szúrkál is a hasam. :( Olvastam itt, hogy másnak is van ilyet, és tök normálisan kezelik. Igyekszem sokat pihenni, de mindig annyi dolgom van. 4-ig dolgozom, haza megyek, főzök kaját másnapra, szakdogát írok, és azon kapom magam, hogy este 10 és még ébren vagyok. Megpróbálok ezen változtatni.
Szép napot, vigyázzatok magatokra!
Szia!
Könnyítek a lelkemen, pedig nem egyszerű. Elment a babám! Nem rég jöttem haza a kórházból, missed ab volt. Pénteken délben véreztem, hanyatt-homlok rohantam be a kórházba. UH szerint már csütörtökön sem élt- holott kedves Tóth Attila dr úr mindent rendben talált! Nem operáltak meg egyből, hátha beindul magától a vetélés. Így is volt. Senkinek nem kívánom azt az érzést, még az ellenségemnek sem! Testileg és lelkileg valami borzasztó. Most eljutottam arra a szintre, hogy nem bőgöm el magam egyből - talán a nyugtatók miatt. Fogalmam sincs, hogy fogom ezt az egészet feldolgozni, de nem lesz egyszerű.
Kérlek, ha odakeveredsz valamiért az osztályra (III. emelet) és a fenti hüvelyi ultrahanggal akarnak megvizsgálni, akkor ne engedd, mert Orosz dr. megmondta, hogy az egy kalap szar, azért talált "mindent rendben" tóth dr. csütörtökön. Röhej! Felháborító! Reményt adott, és tök nyugodt voltam, hogy igen, megnézett egy főorvos, és még papírra is vetette, hogy minden ok. Hittem, és terveztem a közös kis életünket a babával. Erre másnap egy hatalmas nagy koppanás, csalódás, kilátástalanság fogadott...
Vigyázz magadra, és szívből kívánom, hogy veletek minden rendben legyen! Hidd el, sokat számít, ha fejben nem járatod ezeket a dolgokat. Lehet, hogy hülyeség, de simán be lehet vonzani a rossz és jó dolgokat!!!
Remélem, egyszer majd évekkel később esetleg összefutunk a játszótéren a gyerekekkel, és kiderül egy beszélgetés alkalmával, hogy mi írogattunk egymásnak a gyakori kérdések oldalán.
Jajj! Kérlek, ne gondolj arra, hogy veled is ez történhet. Én azóta százszor átgondoltam, hogy mi történt velem az alatt a 6 hét alatt, amíg "kismama" voltam, és csak az ideget nyeltem. Szerintem az is baromira közrejátszott, hogy ez történt. persze, biztos volt más genetikai oka is, de ha nyugodtabb lettem volna, akkor lehet hogy nem történik meg.
Szóval, megpróbálom leírni, hogy mi volt.
Csütörtökön barnás valami volt, pénteken délben meg élénk piros vér. Nem folyt, hanem a wc papíron láttam meg. Utána semmi, csak wc-zéskor. Aztán péntek este szinte folyt, ömlött, görcsölt, majd leszakadt a méhem. Menszikor erős fájdalmaim szoktak lenni, de ez az érzés annak a tízszerese volt. Szombat reggelre - ez a legdurvább - kb. 10 cm hosszú nyálkás, 2 cm vastag "valami" jött ki belőlem. (ne haragudj a közönséges kifejezésért). Ekkor omlott bennem össze minden. Rémes volt!
Hétfőn az uh szerin nem "távozott" minden, így műtéttel kellett befejezni.
Ha nálad is baj lenne, azt hamar megéreznéd! Sok vérrel, baromi erős fájdalommal jár!
Kérlek, tényleg ne aggódj, kapod a gyógyszereket, nem lesz baj. Nővéremmel is ez volt. Barnázott, kapott hormon gyógyszert, és egészséges gyermeket hozott világra!!!!
Nagyon drukkolok, írj, ha van valami!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!