Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29-30 hetesen szabad repülőre...

29-30 hetesen szabad repülőre ülni?

Figyelt kérdés
még soha nem repültem és szeretnénk elutazni egy hosszú hétvégére,jövő héten jó is lenne az időpont,viszont 2100-as a méhszájam,mondjuk a doki szerint a többedszer szülő nőknél ez nem probléma,viszont a repülést elfelejtettem mondani neki:S
2009. ápr. 22. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Hat nem az hogy szabad-e, hanem lehet hogy ennyi idos terhesen mar nem is fognak engedni repulni! Mivel mar latszik rajtad hogy terhes vagy, ezert az orvosi papirokat kerni fogjak toled a repuloteren!

Hivd fel a repuloteret, es kerdezd meg hogy annal a legitarsasagnal akivel te repulsz mi a szokas!

Ne legyel felelotlen, szerintem ha nem muszaj halaszd kesobbre az elso repulesedet!

2009. ápr. 22. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
közben utánna olvasgattam és igen igazad van asszem nem most fogom kipróbálni..:( inkább elmegyünk belföldön aztán ha megvan a bébi utánna repkedünk majd,ha tehetjük....köszönöm a választ!
2009. ápr. 22. 15:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

28.betoltott het utan mar orvosi igazolast kell kerned angol es magyar nyelvut az orvosodtol,h engedelyezi az utazast.

36.hettol semelyik legitarsasag nem vallalja kismamak szallitasat.

udv:30 heteske

2009. ápr. 22. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ki nem egy nagy elmeny... en 2 hete mentem haza ,mert kulfoldon elek es egy hette vissza vagyis 32 es 33 hetesen.Ki lehet birni de sz@r erzes amikor a gyomrod es a holyagod kozott csuszkal a picur....
2009. ápr. 22. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!